Dani Oțil se însoară cu Gabriela Prisăcariu. Unde a avut loc cererea în căsătorie. Dani Oțil se însoară când nimeni nu credea că are de gând să facă acest pas, iar Gabriela Prisăcariu este mândră din cale-afară. Cererea în căsătorie nu a avut loc oriunde, ci în Mexic, acolo unde cei doi se află în vacanță. Acum, toată lumea o cunoaşte pe Gabriela Prisăcariu drept iubita lui Dani Oţil, însă tânăra de 27 de ani a devenit celebră la începutul lui 2015 când a participat la emisiunea TV "Supermodels by Cătălin Botezatu", show pe care l-a şi câştigat, relatează Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Monica Gabor s-a măritat în mare secret cu Mr. Pink. Monica Gabor și Mr. Pink s-au cununat civil vara trecută, în secret, fără prieteni și fără nicio petrecere. După o relație de aproape 10 ani, Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii lor, Irina Columbeanu, fiica ei și Anthony, fiul lui, au fost de față, potrivit Click.

Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație: „Intervenția este destul de dificilă”. Cătălin Botezatu a declarat că va mai suferi o intervenție chirurgicală, la câteva luni după ce medicii din Turcia i-au extirpat tumora de la colon. Operația va fi extrem de dificilă și a fost făcută de puține ori în lume. „Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni de televiziune, scrie Wowbiz.

Anda Adam și-a îndreptat nasul la estetician. Anda Adam și-a anunţat fanii pe conturile sociale că îşi va face o nouă operaţie estetică, de această dată la nivelul nasului. Anda Adam a intrat în sala de operație din cauza problemelor de respirație cauzate de deviația de sept, iar cu această ocazie și-a remodelat și forma nasului.„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele”, a zis Anda conform Click.

Premieră în showbiz. Trebuie să-și opereze nasul, dar nu vrea. Ilinca Vandici are deviație de sept, dar refuză intervenția, de frică să nu-i fie modificată forma nasului. Prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", de la Kanal D, se teme să își rezolve o problemă de sănătate, întrucât intervenția chirurgicală i-ar putea schimba fizionomia. Și nu-și dorește asta sub nicio formă, potrivit Libertatea.