Adele din nou îndrăgostită. Adele a slăbit aproximativ 45 de kilograme, iar schimbarea este fantastică! Vedeta are acum o siluetă de invidiat, iar fanii nici măcar nu o mai recunosc pe stradă. Totuși, aceasta a avut parte și de puțin ajutor din partea altui cântăreț. Harry Styles, fost component al trupei One Direction, se pare că a ajutat-o pe artistă să își schimbe complet înfățișarea. Acesta, renumit pentru stilul său de viață sănătos, a fost alături de Adele la antrenamentele ei și a pregătit împreună cu aceasta meniurile pentru a avea grijă la cât și ce mănâncă. Aceștia împărtășeau o frumoasă prietenie de multă vreme, dar lucrurile se pare că se vor schimba, așa cum relatează câteva surse apropiate de cei doi. Aceasta a plecat în vacanță cu Harry Styles, mai mic cu șase ani față de ea, în Malibu, conform Verdict.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Cântăreaţa Sia a devenit mamă. Cântăreaţa australiană Sia, în vârstă de 44 de ani, a devenit pentru prima dată mamă. Artista a adoptat recent un băieţel. Cântăreaţa nu a oferit detalii despre procesul de adopţie şi nici despre vârsta copilului, însă a mărturisit că este interesată doar de relaţiile sexuale fără implicare emoţională şi că îşi propune să rămână singură pentru tot restul vieţii. Sia a vorbit şi despre avansurile pe care i le-a făcut lui Diplo. În octombrie 2019, Sia a dezvăluit că suferă de o boală care îi provoacă dureri cronice. Sia a vorbit în trecut despre dependenţa ei de alcool şi medicamente, notează Adevărul.ro.

Rapperul Akon își construiește propriul său oraș. Cum se va numi. Cunoscutul rapper Akon va avea propriul său oraș în Senegal. Artistul a anunțat, luni, pe Twitter, că a semnat actele pentru a începe lucrările la “Akon City”. Rapperul cu origini senegaleze anunțase inițial în 2018 că va construi un oraș al viitorului, numit “Crypto city”, precizând că va fi construit pe un teren de peste 800 de hectare, pe care artistul l-a primit cadou de la președintele Senegalului, Macky Sall. Acest nou oraș urma să aibă și o monedă digitală, numită AKoin, folosită pentru toate tranzacțiile din “Crypto city”. Rapperul s-a născut în Senegal, dar s-a mutat în New Jersey când avea 7 ani, se arată în articolul Știrile Pro Tv.

Imagini cu Sore în închisoare. Povestea spusă de artistă, în noul ei videoclip „Lângă tine”. Sore este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru nouă piesă „Lângă tine”, continuarea poveștii redate tot semnătura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii. Într-o celulă semiobscura, cu pereții scrijeliți cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare și pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduți că după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic și foarte puternic vizual povestea captivității într-un trecut sau prezent dureros. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri.”, explică artista ideea care a stat la baza creației ei, potrivit Libertatea.

Oana Lis a rămas gravidă la 40 de ani? Soţia lui Viorel Lis şi-a anunţat prietenii: „Am aflat o veste bună!” Oana Lis a lăsat să se înţeleagă că ar fi rămas gravidă, iar amicii au felicitat-o. Oana Lis a lăsat să se înţeleagă că ar fi rămas gravidă, într-o postare de acum două zile. “Azi sunt happy, am aflat o veste buunaaa!”, a scris Oana, care nu a dorit să dea mai multe detalii. "Eşti însărcinată?”, a întrebat-o o amică. “Ar fi minune!!”, a răspuns Oana. De-a lungul timpului, Oana Lis a avut si depresii puternice, unul din motive fiind chiar acesta - ca nu a reusit sa devina mama. A fost sub tratament, luând pastile pentru a-si trata depresia. La un moment dat, ea a luat în calcul şi inseminarea artificială, scrie Wowbiz.ro.