Madonna și-a mai anulat un concert, cu 45 de minute înainte să înceapă: „Îmi ascult corpul”. Madonna a anulat concertul de duminică seară de la Lisabona. Ea l-a anulat cu 45 de minute înainte de ora la care era programat, acesta fiind al optulea show din turneul „Madame X” care nu are loc din cauza unor probleme de sănătate pe care artista le acuză de câteva luni. Cântăreaţa americană şi-a anunţat fanii portughezi cu 45 de minute înaintea startului concertului că nu va urca pe scenă. „Rregretăm să vă informăm că Madonna nu va putea să cânte în această seară”, a fost mesajul transmis prin e-mail celor care au cumpărat bilete online, conform Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

De Niro, un nou atac la Trump: „Suntem într-o situaţie dificilă, trebuie să spun ceva“. Actorul Robert De Niro (76 de ani) a atras atenţia la SAG Awards 2020, când, aflat pe scenă, nu a ratat momentul de a-l ataca din nou pe preşedintele american Donald Trump (73 de ani). Robert De Niro a profitat de momentul în care a susţinut discursul de acceptare a premiului pentru întreaga carieră, la gala SAG Awards 2020, şi a adus vorba despre politică. Actorul, cunoscut pentru criticile dure la adresa preşedintelui american, a lansat noi atacuri în contextul în care liderul de la Casa Albă este acuzat de „abuz de putere“ şi obstrucţionarea Congresului. „Dacă am o voce puternică datorită faptului că sunt actor, o voi folosi de fiecare dată când văd un abuz de putere atât de evident“, a spus De Niro, conform Adevărul.ro.

Colin Farrell, de nerecunoscut! Băiatul rău al Hollywood-ului, apariție șocantă pe străzile din Los Angeles. Colin Farrell, în vârstă de 43 de ani, făcea furori în urmă cu un deceniu în rândul doamnelor și domnișoarelor care suspinau urmărindu-l în rolurile de băiat rău. Anii au trecut însă peste starul irlandez și și-au pus amprenta asupra chipului său. Adept al transformărilor cameleonice, Colin nu se teme să experimenteze, iar schimbările de look sunt ceva obișnuit pentru el. Iată cum a fost surprins pe străzile din Los Angeles, aproape de nerecunoscut! Colin Farrell este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai nonconformiști. Este adeptul schimbărilor radicale de look, fie pentru rolurile din filme sau doar din pură plăcere personală, relatează Click.ro.

Anamaria Prodan a apărut cu o coroană de 1.500 de euro pe cap în plină stradă! Vedeta era îmbrăcată de lux din cap până-n picioare: toate hainele costau cât o vilă. Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în momentul în care și-a făcut apariția pe stradă cu o coroană pe cap și o ținută de aproape 300.000 de euro. Anamaria Prodan a ieșit pe stradă cu o coroană de 1500 de euro pe cap, una demnă de o regină, dar și într-o ținută extrem de scumpă, așa cum este de fapt și obișnuită. Rochia Off White de 2800 de euro, paltonul Dsquared 7000 de euro, adidașii Gucci 2500 de euro, ceasuri Richard Mille de 250.000 de euro și geanta Kelly Mini de 25.000 de euro au compus un outfitt perfect de aproximativ 287.500 de euro, cu care ea a atras, pur și simplu, toate privirile, arată Wowbiz.ro.

Alina Eremia, detalii neștiute despre Horia Brenciu. Cum s-au cunoscut de fapt cei doi. „M-a trimis în culise” Alina Eremia are o putere fantastică de a se reinventa. Fiecare piesă lansată este ca un capitol care îi dezvăluie o nouă latură a personalității. Puțini sunt însă, cei care știu că Alina a fost pe scenă, înainte să învețe chiar să scrie. O întâlnire care i-a rămas aproape de suflet este cea cu Horia Brenciu. „Când aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de răcită. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scenă și a văzut că aveam nasul înfundat. Așa ca m-a trimis în culise să îmi iau batista și a avut grijă de mine. Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare”, conform Libertatea.