Delia și soțul ei au fost obligați să rămână în Singapore, din cauza virusului ucigaş. „Venim acasă” În urmă cu mai bine de trei săptămâni, Delia și soțul ei au plecat în vacanță. De câteva zile, cei doi au ajuns în Singapore, unde s-au confruntat cu o problemă. Alături de alți turişti, aceștia au primit interdicţie de a părăsi hotelul din cauza coronavirusului, care s-a confirmat la 3 persoane. După ce s-a relaxat în Thailanda împreună cu soțul ei, Delia s-a văzut nevoită să rămână în resortul de lux, când ea și Răzvan au fost anunțați de personalul hotelului asupra pericolului de infectare cu coronavirus. În total, virusul ucigaş a făcut 26 victime şi ar fi infectat 581 de oameni din Asia, conform Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Florin Piersic e mai în formă ca niciodată! La câteva zile după ce va implini 84 de ani, actorul are un spectacol la Londra: “Nu-ntreba câți ani am!” Florin Piersic împlineşte 84 de ani pe 27 ianuarie, iar pe 2 februarie are spectacol în Marea Britanie. Florin Piersic împlineşte 84 de ani pe 27 ianuarie, dar actorul nu are prea mult timp de sărbătorit. Peste doar şase zile de la acest eveniment, Piersic va susţine un spectacol la Leicester Square Theater din Londra. Organizatorii spun că Piersic va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov, relatează Wowbiz.ro.

Brad Pitt, dezvăluiri neaşteptate despre sărutul cu Lisa. Primul sărut pentru Brad Pitt a fost unul aranjat. Mărturisirea a fost făcută de actor într-un interviu pentru o celebră revistă pentru femei. Brad Pitt a mai dezvăluit că s-a îndrăgostit des de-a lungul vieții, iar în liceu a fost la două baluri, dar nu îi place deloc să danseze. "Numele ei este Lisa. A fost într-un garaj, eram în clasa a patra. Locuia la o stradă distanță. Am fugit acasă imediat după. Am fost foarte încântat, entuziasmat așa cum poate fi un elev de a patra. Dar a fost ceva planificat, aranjat, la modul: ne întâlnim aici și o facem. Așteptarea a fost un pic stresantă. Am ajuns acolo, mi-am făcut treaba și, îmi aduc aminte, am fugit acasă. A fost prea mult!", a povestit Brad Pitt, potrivit Digi24.

Cântăreaţa Taylor Swift, despre tulburarea de alimentaţie: Este mai bine să gândeşti că arăţi grasă decât să arăţi bolnavă. Cântăreaţa Taylor Swift, desemnată artista deceniului la American Music Awards 2019, dezvăluie în documentarul „Miss Americana” că a făcut eforturi pentru a trata o tulburare de alimentaţie. În documentarul care a avut premiera joi la festivalul Sundance şi care va fi disponibil pe Netflix din 31 ianuarie ea spune că fotografiile şi comentariile despre cum arată au declanşat boala. În timpul turneului mondial din 2015, subnutriţia a făcut-o să se simtă „ca şi când aveam să leşin la finalul concertului sau în mijlocul lui”. „S-a întâmplat de câteva ori şi nu sunt în niciun fel mândră de asta”, notează News.ro.

Numărul impresionant de rochii pe care le va purta Bianca Drăgușanu în ziua nunții cu Alex Bodi. ”O să fac un fel de prezentare de modă”. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit, civil, pe 1 august 2019. Evenimentul a avut loc la doar două zile după ce iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro. Între timp, blondina a început să se pregătească pentru nuntă. Unde va schimba cel puțin 15 rochii de mireasă. Întrebată cum va fi rochia pe care o va purta la biserică, Bianca Drăgușanu a declarat: „Va fi cu mâneci, că eşti totuşi în biserică. Dansul mirilor o să îl fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, conform Cancan.ro.