Cristi Borcea și-a obligat toate soțiile să facă un gest uluitor! A ieșit abia acum la iveală. Toate fostele soții ale lui Cristian Borcea sunt femei realizate, cu o mică avere în conturi. Cristian Borcea și-a refăcut viața după două căsnicii eșuate. În prezent, el este căsătorit cu Valentina Pelinel. Cei doi și-au oficializat relația imediat ce fostul acționar de la Dinamo a ieșit din închisoare. Cristi și Valentina au împreună 3 copii. Sătul de scandalurile cu femeile din viața lui și de scenele de gelozie de pe platourile tv, Cristian Borcea a decis să le pună pe femeile mult iubite din viața lui să semneze un act. Conform acelui act, niciuna dintre fostele sale soții nu are voie să îl vorbească de rău pe fostul acționar, dar trebuie să și evite scandalurile în public, conform Wowbiz.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Fratele cântăreţei rap Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viaţă: fapta îngrozitoare care l-a trimis după gratii pe Jelani Maraj. Jelani Maraj (41 de ani), fratele mai mare al cântăreţei de muzică rap Nicki Minaj, a fost condamnat definitiv la închisoare după ce a violat în mod repetat o fetiţă în vârstă de 11 ani. Fratele lui Nicki Minaj îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, fără posibilitatea eliberării condiţionate în următorii 25 de ani, după ce a violat-o în mod repetat pe fiica lui vitregă pe vremea când aceasta avea 11 ani. Sentinţa a fost stabilită pe 27 ianuarie, la Curtea Supremă din Nassau County, el fiind condamnat pentru agresiunea sexuală a fetiţei soţiei sale în vârstă de 11 ani, în timp ce mama ei era la serviciu. Agresiunile au avut loc în perioada aprilie-noiembrie 2015, notează Adevărul.ro.

DJ-ul care trebuia să joace în Bad Boys 3, însă n-a ajuns la filmări din cauza problemelor cu viza. Noua serie a francizei “Bad Boys” e un succes de box-office în întreaga lume, alături de Will Smith și Martin Lawrence, în distribuție apar Vanessa Hudgens și DJ Khaled. “Bad Boys for Life” a avut, în primul weekend, încasări de 34 milioane de dolari, iar soundtrack-ul este un succes uriaș. Regizorii “Bad Boys for Life”, belgienii Adil El Arbi și Bilall Fallah au declarat într-un interviu pentru HLN ca prima alegere pentru rolul lui Zway-Lo (personajul negativ) a fost Dimitri Vegas. Motivul pentru care Veags nu a apărut in noul “Bad Boys for Life” a fost legat de probleme legate de viză și de reglementări de natură juridică, arată Știrile Pro Tv.

Oana Radu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre relația cu fostul iubit: ”Nu mi-a fost atât de fidel”. Oana Radu și-a refăcut viața la doar câteva luni după ce și-a condus iubitul la groapă. Deși oamenii au judecat-o în ceea ce privește noua sa relație, cântăreața face declarații incredibile despre cel cu care și-a trăit iubirea timp de trei ani. Deși susține că l-a iubit, cântăreața face acuzații grave asupra celui care i-a fost iubit. Se pare că aceasta a înșelat-o de mai multe ori, iar acum după moarte a lăsat-o cu datorii imense. Oana Radu a fost tot timpul la spital în timp ce fostul iubit se zbătea între viață și moarte, dar a realizat că poate bărbatul pe care l-a iubit nu merita acest lucru, după tot ce s-a întâmplat între ei, scrie Spynews.ro.

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut din cauza intervenţiilor estetice. “Are faţa 99% plastic şi 1% piele”, asta au spus toţi cei care au văzut-o pe cântăreaţa Gwen Stefani (50 de ani), duminică, la gala Grammy. Vedeta e de nerecunoscut. Are faţa “îngheţată” din cauza prea multor operaţii şi proceduri estetice. Gwen s-a folosit în exces de botox şi acid hialuronic. Ea a şocat pe toată lumea cu noul său aspect. Gwen Stefani are o avere de 100 milioane $. A fost măritată cu Gavin Rossdale (54 de ani), căsnicie din care au rezultat trei copii, Kingston (13 ani), Zuma (10 ani) şi Apollo (5 ani), scrie Click.ro.