De la inceput, povestea de dragoste dintre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc a fost una plina de nabadai. Fata cea mica a presedintelui Rom niei si fiul unuia dintre cei mai importanti lideri din PSD, Viorel Hrebenciuc, au anuntat de curind ca s-au despartit. Se pare, insa, ca lucrurile nu stau tocmai asa, iar amorezii sint din nou impreuna.

Au aparut in presa informatii ca s-ar vedea pe ascuns si destul de rar, ca sa nu dea de banuit. Decizia pe care au luat-o, privind separarea, este, dupa cum se vede, una de ochii lumii, mai ales ca tatii lor sint rivali politici si ne aflam in an electoral. Mezina lui Basescu intentioneaza s-o lase mai usor cu podiumul de prezentare si sa se ocupe mai mult de activitatea sa politica.

In schimb, Andrei este ocupat cu afacerile, dar si cu activitatea sa didactica, fiind profesor la ASE. Din ce in ce mai multi prieteni de-ai indragostitilor sustin ca acestia intentioneaza sa se casatoreasca si ca si-au aminat cu citeva luni nunta. Aceasta trebuia sa aiba loc la sfirsitul acestui an.

S-au despartit de Revelion, dar s-au impacat imediat si se pare ca iubirea lor este una puternica, din moment ce nu pot sta unul fara altul. Daca e sa dam crezare zvonurilor, e clar ca Elena e atit de indragostita, incit nu va tine cont de sfaturile tatalui sau si va ramine alaturi de barbatul iubit. Ramine de vazut daca fata cea mica va avea mai mult noroc in mariaj decit sora sa mai mare, Ioana, care a divortat la scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Bodo, solistul trupei PROconsul. Atit top-modelul, cit si Andrei, au bani, sint pe picioarele lor, asa ca nu pot fi acuzati ca se casatoresc din interes.

Integral in 7Plus