Taylor Swift s-a logodit în secret? Taylor Swift s-a logodit în secret? Zvonurile au luat cu asalt internetul după ce artista a fost surprinsă purtând un inel cu diamant în noul ei documentar de pe Netflix, ‚Miss Americana’. Fanii au observat imediat că Taylor, în vârstă de 30 de ani, purta un inel uriaș pe deget, ce părea chiar unul de logodnă. Swift și Joe Alwyn sunt împreună de trei ani. Taylor îi spune lui Joe că îl iubește într-un anumit punct al documentarului, iar fanii se întreabă dacă cei doi, ce și-au păstrat până acum relația incredibil de discretă, s-au logodit în secret și se pregătesc de nuntă. Superba bijuterie poate fi observată într-o scenă când Taylor vorbește despre politică și despre faptul că nu este de acord cu Marsha Blackburn. Ea și-a menținut tăcerea la alegerile din 2016, fiindu-i frică de faptul că tot ce a făcut până acum s-ar putea duce pe apa sâmbetei, așa cum s-a întâmplat cu Dixie Chicks atunci când a protestat împotriva lui George Bush, conform Verdict.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Pamela Anderson şi Jon Peters, despărţiţi după 12 zile de la nuntă. Actriţa Pamela Anderson şi producătorul Jon Peters au decis, după 12 zile de la nunta care a avut loc în secret, să ia o pauză. Cei doi nu au depus încă actele pentru a primi certificatul de căsătorie. ”Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis ea. Peters nu a dorit să comenteze, conform News.ro.

Emilia Popescu recunoaște că a ținut diete extreme, care au avut și efecte secundare îngrijorătoare: „Cea mai bună dietă e foamea. Dar nu recomand nimănui” Nu o mai vedem pe micul ecran, dar compensează prin activitatea intensă la teatru. Emilia Popescu recunoaște că meseria nu îi permite să aibă un program fix de mese sau să meargă constant la sală. Actrița ne-a povestit despre măsurile extreme pe care le-a luat, la un moment dat, din dorința de a scăpa rapid de kilogramele în plus. Emilia Popescu este conștientă că mișcarea este esențială și face tot posibilul să o include în rutină. ” „Sala mea” este mersul pe jos. Merg foarte mult pe jos, îmi și place, mă și relaxează, nici nu mă plictisește. Ar trebuie să facem mișcare, mai ales de la o vârstă în sus, pentru tonus, pentru orice și pentru a putea mânca mai liniștit, fără sentimentul acela de vinovăție, care ne omoară mai rău decât caloriile. Din punctul meu de vedere de la acest stres ne îngrășăm, nu de la calorii”, a spus actrița, amuzată pentru Libertatea.

Secretul lui Laurette! Unde a locuit ”fotomodelul de ciocolată” în copilărie și ce viață de coșmar a avut acolo. Laurette, una dintre cele mai exotice prezențe din showbiz-ul românesc, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro, cel mai mare secret al ei. Mai exact, în copilărie, alături de mama sa, Laurette a fost la un pas să renunțe definitiv la România și să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Evident, mama frumoasei Laurette nu a rezistat în Statele Unite și, după ce a cântărit decizia cu mare atenție, a decis să se despartă de respectivul bărbat și, alături de cea care urma să devină una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena podiumurilor de modă de la noi, s-a întors în România.

Celebrul Mircea Cărtărescu are o relație specială cu fiul său. În luna iunie a acestui an, Mircea Cărtărescu – cel mai titrat scriitor român contemporan – va împlini 64 de ani. Se bucură de un succes literar incontestabil și este considerat un teoretician important al postmodernismului românesc. Dar Mircea Cărtărescu este, pe de altă parte, și un familist convins, fiind căsătorit cu poeta Ioana Nicolaie și tată a doi copii, Gabriel și Ioana. Legătura cu familia este una cu totul specială, din punctul de vedere al lui Mircea Cărtărescu, iar atunci când vine vorba despre băiatul său, Gabriel, relația se bazează pe înțelegere, acceptare și, mai ales, pe o abordare ”liberă” a deciziilor legate de viitor. CANCAN.RO l-a întâlnit pe Mircea Cărtărescu departe de biroul de scris și de calculator, în postura de tată care își așteaptă, răbdător, ”juniorul”.