Tibi Uşeriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada: „Am venit acasă cu coada între picioare. Supărat pe mine, pe lume. Mi-a trecut, dar n-am uitat”. Tibi Uşeriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de circa 500 de kilometri care se desfăşoară în condiţii extreme în nordul Canadei, după aproape 7 zile de eforturi supraomeneşti. În ciuda faptului că a avut probleme cu stomacul, l-au durut degetele pe care aproape le-a pierdut anul trecut, la aceeaşi competiţie, şi frigul a fost crâncen, românul a trecut linia de finiş, fiind singurul care a terminat cursa după elveţianul de pe locul I. „Un lucru îmi stă în gât ca un os de peşte şi anume 'Lucrul început şi nedus la capăt'. Uneori în acest 'nedus la capăt' apare fiindcă eşecul şi-a vârât coada în poveste. Ca mine, la Yukon Arctic de anul trecut când am îngheţat, fără măcar să-mi dau seama.”, a declarat acesta, potrivit Adevărul.

Caru' cu vedeteFoto: Hotnews

Simona Halep, bucuroasă de primă zăpadă căzută în această iarnă în București. Ce a postat pe Instagram. Simona Halep își petrece ultimele zile de vacanță înainte de reluarea întrecerilor din circuitul WTA într-o atmosferă hibernală. Semifinalista de la Australian Open 2020 se bucură în aceste zile de prima zăpadă căzută în această iarnă la București. Zăpada de peste 30 de centimetri căzută în Capitală în ultimele 24 de ore a scos-o din casă pe Simona Halep. Fostul lider WTA a profitat de atmosfera de basm creată de nămeți și a urcat pe contul oficial de Instagram câteva poze și filmulețe din plimbarea efectuată în aer liber. În această dimineață, Halep a postat pe Insta Story mai multe imagini cu zăpada căzută în București. Simona a trecut la munca de jos și s-a apucat să-și deszăpezească mașina, informează Fanatik.

Ultimele imagini cu familia lui Kirk Douglas. Patru generații zâmbitoare s-au strâns în jurul mesei. Legendarul actor Kirk Douglas a murit miercuri, 5 februarie, la vârsta de 103 ani. În urma lui au rămas soția Anne Buydens, alături de care a trăit 65 de ani plini, și trei copii, Michael, Joel și Peter. Un al patrulea fiu, Eric, a murit din cauza unei supradoze, în 2004. Ultima reuniune la care au participat mai toți membrii familiei a avut loc în august 2019, când Kirk a stat în capul mesei, înconjurat de toți cei dragi. De asemenea, nici de ziua sa, în decembrie, nu s-a făcut rabat de la obiceiul de a se pune familia pe primul loc. Actorul a dus o viață plină și încărcată de iubire. În ultimii 65 de ani a avut-o alături pe Anne Buydens, iubirea vieții lui, dar și pe copii, nepoți și strănepoți, scrie Cancan.

Concert la domiciliu, în America! Trupa 3rei Sud Est a cântat în vila unui medic român care l-a tratat chiar și pe Michael Jackson. Iubiți deopotrivă în țară și în străinătate, cei trei membri ai trupei 3rei Sud Est au avut parte de experiența vieții lor, după mai bine de două decenii de carieră. Au cântat la o petrecere dată chiar în cinstea lor, la reședința din Las Vegas a unui medic român, Alexie Ionache, cel care a avut privilegiul să lucreze chiar pentru regretatul Michael Jackson. Aproximativ 50 de români nostalgici, care au emigrat în America, în ultimii 20 de ani, și-au dat întâlnire în vila familiei Ionache, pentru o petrecere de zile mari, cum nu s-a mai văzut! Invitați speciali au fost Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, membrii trupei 3rei Sud Est, cei care au susținut un recital consistent, rememorând toate hiturile lor, mai vechi și mai noi, spre bucuria tuturor celor prezenți, relatează Libertatea.

Shannen Doherty e acuzată că se folosește de cancerul de gradul 4 pentru a face bani. O companie americană de asigurări a declarat că Shannen Doherty a anunțat că are cancer de gradul patru pentru a câștiga simpatia publicului și pentru a face rost de bani. În urmă cu doar două zile, Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210” a anunțat în cadrul emisiunii „Good Morning America”, având lacrimi în ochi că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Conform unei plângeri depuse de avocații companiei de asigurări State Farm, la un tribunal din Los Angeles, Doherty se folosește „de cancer pentru a scăpa de plata a 2,7 milioane de dolari”. În martie 2019, Doherty a deschis proces împotriva State Farm, firma la care își asigurase vila din Los Angeles, pe motiv că refuza să îi repare casa arsă în incendiile din 2018, potrivit Click.