Sâni noi, nasuri noi. Solistele sexy «s-au tunat» la început de an. Iată rezultatele. Dacă Giulia Anghelescu Huidu şi-a pus silicoane pentru prima oară, iată că Antonia şi Ruby au vrut unele noi, pentru un decolteu mai apetisant. În urma operaţiilor, fanii divelor s-au împărţit în două tabere: unii le-au lăudat pentru curaj, alţii le-au bombardat cu mesaje deloc prietenoase. Dacă colegele lor de breaslă au tânjit la un bust voluptuos, iată că Alina Eremia (26 de ani) şi Anda Adam (39 de ani) şi-au dorit un profil de Hollywood, iar dorinţa li s-a împlinit, la începutul anului, notează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Meryl Streep, suferinţa din spatele unui zâmbet trist. Şi-a pierdut marea dragoste şi s-a prefăcut că a murit ca să scape de o agresiune. Viaţa ei nu a fost deloc uşoară. A fost atacată de două ori şi bătută atât de tare de nişte infractori încât s-a prefăcut că este moartă, astfel încât să poată scăpa. "Am avut noroc, instinctele mele m-au ajutat. Am jucat rolul mortului şi am aşteptat până când loviturile s-au oprit", a declarat Meryl Streep conform Ok magazine.

Alexandra Stan, detalii despre viața personală după ce s-a pozat goală. De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor', a dezvăluit Alexandra Stan la Vorbește Lumea, potrivit Cancan.

Are 52 de ani! Julia Roberts a apărut în costum de baie şi a făcut furori. Celebra actriţă are trup de fotomodel. Aceasta a apărut în Mexic, în vacanţă, alături de toţi cei dragi. Actriţa imediat s-a remarcat. A purtat un costum de baie minuscul, din două piese. La 52 de ani, nu s-a ascuns în spatele rochiilor largi, a costumelor de baie întregi, ci şi-a expus trupul, relatează Ok magazine.

Cine e Alin Boroi, soțul Dianei Dumitrescu, noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1. Frumoasa blondină a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion. O căsătorie care s-a sfârșit după 4 ani. S-a ferit să discute depre motivele divorțului, declarând doar că a fost o decizie comună, luată spre binele amândurora. Alin Boroi este prieten cu Augustin Viziru. Mai mult, el este și cel care le-a făcut celor doi cunoștință. Cei doi s-au cunoscut în club, iar Alin a fost cel care a invitat-o la masă pe actriță, relatează Viva.