Adelina Pestrițu, apariție de senzație! Ce ținută a îmbrăcat în ziua în care a fost nașă. Recent, Adelina Pestrițu și soțul ei au cununat o pereche de tineri îndrăgostiți. Adelina s-a aflat la prima experiență de acest gen și a vrut să facă totul ca la carte. La eveniment a purtat două ținute care au fost admirate de toată lumea. Adelina Pestrițu și soțul ei au devenit părinți spirituali. Cei doi s-au aflat la prima experiență de acest gen și au avut ceva emoții. Alături de Virgil Steblea, vedeta a arătat incredibil. A ales pentru marele eveniment două ținute negre, care i-au pus în evidență culoarea măslinie a tenului și ochii verzi, potrivit Cancan.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu vrea să aibă iubit. „Copiii şi-ar dori foarte mult”. Ozana Barabancea, care de-a lungul vieții a avut de depășit numeroase obstacole, a fost întrebată în repetate rânduri cum a făcut față tuturor greutăților fără un partener alături și mai ales de ce nu are un iubit. Invitată la „Agenţia VIP”, solista a spus tot adevărul. În primul rând, a ținut să precizeze că are acordul și sprijinul copiilor, însă nu se mai gândește demult la cum ar fi viața în doi. „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea, conform Libertatea.

Revoltător! Ce a apărut pe pagina de Wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit. Daniela Crudu a fost maltratată de iubit, afaceristul croat Seco Dubravko. Ea a ajuns de urgență la spital în dimineața zilei de duminică, 9 februarie 2020, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului. Bruneta ar fi fost bătută chiar de iubitul ei, în propria locuință. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală. Tot dumininică, pe pagina de Wikipedia a Danielei Crudu, un utilizator a făcut o glumă macabră. La rubrica dedicată informaţiilor legate de datele personale ale Cruduţei, unde figurează data şi locul naşterii, numele părinţilor, ocupaţia, studiile şi domiciliul, a fost adăugată şi „Data deces”, fiind trecută chiar ziua de duminică, în formula an-lună-zi, adică 2020/02/09, arată Wowbiz.ro.

Vali Vijelie a fost în pelerinaj la Mormântul Sfânt. Manelistul s-a botezat în apa Iordanului. Celebrul manelist Vali Vijelie a descoperit latura spirituală a vieții. Dacă înainte era poreclit „Don Juan” și trăia viața din plin, acum se pare că s-a liniștit și a început să descopere o altă parte a existenței. Vali Vijelie era renumit pentru stilul de viață pe care îl ducea. Era mereu înconjurat de femei frumoase și nu îi lipseau nici petrecerile fastuase. Din cauza meseriei a pierdut numeroase nopți la tot felul de chefuri și distracții. Acum, manelistul s-a cumințit și a devenit un familist convins, chiar mai mult a luat calea credinței. Cântărețul a plecat acum două săptămâni într-un pelerinaj în Israel, în căutarea credinței și a liniștii sufletești, notează Cancan.ro.

Un bărbat cere daune de 800 de milioane de dolari pentru „imaginile indecente” de la Super Bowl. Dave Daubenmire, un creștin activist, este decis să dea în judecată NFL, pentru prestațiile din timpul Super Bowl ale artistelor Shakira și Jennifer Lopez. Omul vrea și despăgubiri în valoare totală de 800 de milioane de dolari. Dave Daubenmire consideră că modul în care s-a desfășurat spectacolul nu este demn pentru o comunitate creștină, iar impactul este unul foarte mare în contextul în care evenimentul Super Bowl este urmărit, anual, de sute de milioane de oameni, se arată în articolul Digi24.