​10 ani de la moartea lui Alexander McQueen. Traumele care l-au împins spre sinucidere pe genialul designer. 11 februarie 2010 a fost ziua în care designerul britanic şi-a luat singur viaţa. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit de menajeră în apartamentul lui din Londra. McQueen s-a spânzurat după ce a luat un cocktail de cocaină, somnifere şi tranchilizante, după ce a eşuat să se sinucidă tăindu-şi venele de la mâini, relatează Ok magazine.

VedeteFoto: Colaj foto

Cine este Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020. Roxen s-a născut în Cluj și a venit la București, unde a reușit să facă mari performanțe pe plan muzical. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani și și-a dorit ca vocea ei să se audă în toată lumea, ceea ce se va și întâmpla în curând. Artista se afla în portofoliul celor de la Global Records, iar vara trecută a reușit să se facă cunoscută, după colaborarea cu Sickotoy – 'You Dont Love Me', scrie Viva.

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera. După ani de zile de dor, lacrimi şi suspine, Antonia (30 de ani) şi-a văzut visul împlinit, căci fiica ei, Maya, de 10 ani, a revenit în ţară. Mulţi ani fetiţa solistei şi a lui Vincenzo Castellano a stat în Italia la părinţii tatălui său, care a avut custodia fetiţei, iar Antonia venea doar în vizită ca să o vadă. Problemele par să se fi rezolvat în parte sau Antonia a căzut la pace cu familia Castellano, astfel încât Maya a venit zilele trecute în ţară şi atât ea, cât şi mama ei au început să posteze pe reţelele sociale fotografii şi multe filmuleţe cu ei, conform Click.

Mihai Trăistariu, declarații acide la adresa lui Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020: ”Are trei luni și o piesă”. Cântărețul consideră că nu este o alegere tocmai bună și că artista nu este pregătită pentru un asemenea concurs internațional. Mihai Trăistariu a declarat că nu are nimic cu Roxen, iar vina nu este a ei. 'E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea', a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars, potrivit Viva.

Cătălina Ponor se iubește cu actorul Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru. Se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, iar Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri. Iată că frumoasa prietenie care s-a dezvoltat în timp a ajuns în ultimii doi ani să se contureze într-o iubire frumoasă, o iubire altfel, având în vedere că fosta gimnastă venea după o relaţie eşuată de patu ani cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar Bogdan după o căsnicie de zece ani, scrie Click.