Cătălina Ponor, primele declarații despre relația cu Bogdan Jianu: ”Este adevărat, suntem împreună cam de un an și jumătate”. Extrem de discretă cu viața personală dintotdeauna, Cătălina Ponor nu a dat semne că ar avea o relație în ultimul an și jumătate. Sportiva noastră și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Bogdan Jianu (50), actor și regizor, fostul soț al Juliei Chelaru. Ea – sportivă cu un palmares impresionant, el – regizor reputat, au în comun și pasiunea pentru cai și pentru câini, care i-a apropiat și mai mult, scrie Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Elaine Benes din serialul "Seinfeld" a învins cancerul şi arată mai bine ca niciodată. Recent, vedeta a fost eroina unei lupte extrem de grele cu cancerul de sân, Julia fiind depistată cu nemiloasa maladie în septembrie 2017. În octombrie 2018, actriţa a declarat, însă, că a reuşit să învingă boala, iar astăzi, Julia străluceşte de-a dreptul. Vedeta de aproape 60 de ani a arătat extraordinar, ieri, pe covorul roşu, alături de actorul Will Ferrell, la premiera din New York a noului ei film, Downhill, notează Ok magazine.

Jennifer Aniston, super sexy la 51 de ani! Actriţa vorbeşte despre un viitor cu copii şi o copilărie în care nu s-a simţit în siguranţă. Pe 11 februarie a împlinit 51 de ani, ocazie cu care vedeta serialului Friends a făcut un pictorial incendiar şi nişte declaraţii uimitoare despre trecutul dureros şi viitorul ei vesel. În cadrul unui interviu publicat de revista Interview în ediţia lunii martie şi realizat de colega ei de breaslă, Sandra Bullock (55), Jen a lăsat garda jos şi a vorbit despre subiecte de mare interes pentru fanii ei. Întrebată ce crede ea că-i rezervă viitorul, Aniston a menţionat “râsete” şi “copii alergând”, scrie Click.

Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. În topul actrițelor este Scarlett Johansson, care a câștigat din filme nu mai puțin de 56 de milioane de dolari, iar mare parte din sumă se datorează rolului Black Widow din producția de success Marvel – Avengers: Endgame. Același film l-a propulsat și pe Chris Hemsworth pe primele locuri ale clasamentului masculin, cu un câștig de 76,4 milione de dolari, conform Alistmagazine.ro

Cum își vor petrece vedetele ziua de 14 februarie. Au zis „pas” de Valentine’s Day. Andreea Marin trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. După o lungă perioadă în care și-au trăit iubirea la distanță, fiind pe continente diferite – el detașat în Africa cu jobul – cei doi îndrăgostiți nu ratează nicio ocazie de a petrece în doi. Andreea Bălan are concert pe 14 februarie, așa că va cânta pentru îndrăgostiți, potrivit Libertatea.