Andra și Cătălin Măruță au trecut testul longevității, după 11 ani de căsnicie: „Avem dispute, dar ne trece repede!” „Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala”, a declarat Andra pentru Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Boala care i-a otrăvit tinerețea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasă femeie din lume a încercat să-și ia viața de 4 ori. Diagnosticată cu depresie severă, frumoasa blondă a încercat în repetate rânduri să-și pună capăt zilelor. 'Am încercat de atâtea ori să mă sinucid, încât faptul că sunt încă în viață e un adevărat miracol', a declarat actrița, care are acum 85 de ani. Se pare că depresia a apărut în același timp cu succesul, căruia diva nu a reușit să-i facă față. În plină glorie, ea nu era decât o fată singură și confuză, scrie Viva.

Motivul pentru care Antonia și-a operat sânii a doua oară. A fost dezarmant de sinceră. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afişat, în toată splendoarea: ”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a spus Antonia pentru Click.

Norma Jeane înainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actriţa înainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker (Marilyn Monroe) a fost născută de Gladys Baker pe 1 iunie 1926, dar timpul petrecut cu mama ei a fost de scurtă durată. Baker se chinuia cu o boală mentală nediagnosticată şi probleme financiare când a adus-o pe lume pe fiica ei şi a fost nevoită să o lase în grija statului după numai două săptămâni de la naşterea micuţei Norma, relatează Ok magazine.

Blestemele serialului «Beverly Hills 90210»: boli, divorţuri, decese. Shannen Doherty (Brenda Walsh) – 48 de ani - cancer în fază terminală Shannen Doherty a dezvăluit că, după ce s-a luptat cu cancerul la sân între 2015 şi 2017, acesta a revenit. Dezvăluirea a fost făcută în timpul emisiunii ”Good Morning America” şi având în vedere că boala e într-un stadiu avansat, şansele de supravieţuire sunt de 22%. Tori Spelling (Dona Martin) – 46 de ani – probleme financiare, dezmoştenire, scrie Click.