Ruby și-a riscat sănătatea la „Survivor” și a încălcat sfatul medicului privind implanturile mamare. „Am simțit că mor!”. Întoarsă de la „Survivor” de circa două săptămâni, Ruby încă încearcă să se readapteze la viața normală. Cu o sinceritate dezarmantă, artista a dezvăluit că nu se poate opri din mâncat și a vorbit despre problemele de sănătate acumulate în timpul competiției, dar și despre problemele cu implanturile mamare, pe care și le pusese cu puțin înainte să plece la „Survivor”, relatează Viva.

Caru cu vedeteFoto: Hotnews

Irina Rimes, remix după Maria Tănase de „Ziua Brâncuși”. Miercuri seară, în curtea Muzeului Național de Artă al României (MNAR), „Ziua Brâncuși” a fost celebrată prin discursuri și un spectacol high-tech. Irina Rimes, ambasadoarea manifestării, care, în melodia ce a însoțit proiecția holografică a intepretat un remix după un vechi cântec din repertoriul Mariei Tănase, „Până când nu te iubeam” și holograma 3D a lui Brâncuși, scrie Click.

Andreea Antonescu, amendată cu 4.000 de lei după un apel fals la 112. Aceasta a sunat la 112 la puțin timp după miezul nopții și a spus că este la locuința iubitului ei, că s-a certat cu acesta și că nu o lasă să iasă din casă. Artista nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul. Când au ajuns la adresă cântăreața le-a spus că nu-și amintește să fi sunat la 112 și că nu are nicio problemă cu iubitul, potrivit Digi24.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, ultimele zile ca reprezentanţi ai monarhiei. Când îşi vor începe oficial noua viaţă. Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle îşi vor începe în curând oficial noua lor viaţă în afara familiei regale britanice, cei doi urmând să se întoarcă în Marea Britanie pentru câteva zile pentru îndeplinirea ultimelor îndatoriri. De la 31 martie, după ce îşi vor îndeplini ultimele obligații regale, prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi retraşi oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale, relatează News.ro.

Mikaela Spielberg, fiica vitregă a marelui regizor american Steven Spielberg, actriță în filme pentru adulți. Fiica regizorului spune că le-a povestit părinților că s-a „apropiat” de acest gen de filme prin aplicația FaceTime. Mikaela recunoaște că a suferit de anxietate în copilărie, iar în adolescență a avut tulburări alimentare și de depresie, însă nu îi acuză de probelmele sale pe celebrii ei părinți, anunță Libertatea.