Kirk Douglas nu i-a lăsat nimic lui Michael. Și-a donat uriașa avere unor fundații umanitare. Actorul Kirk Douglas şi-a donat aproape toată averea în valoare de 60 de milioane de dolari. 50 din cele 60 de milioane de dolari pe care starul epocii de aur de la Hollywood i-a adunat de-a lungul carierei au ajuns la fundația caritabilă care îi poartă numele. Printre beneficiarii donaţiilor se numără Spitalul pentru Copii din Los Angeles şi Universitatea St Lawrence. Potrivit presei americane, restul banilor vor ajunge la văduva lui Kirk Douglas, în vârstă de 100 de ani. Celebrul său fiu, Michael Douglas, frații lui, nepoții și strănepoții nu vor primi niciun ban, relatează Digi24.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele imagini cu Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubitul croat. Cum a fost surprinsă. Daniela Crudu a fost surprinsă de fotoreporteri la două săptămâni după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul ei iubit, croatul Sego Dubravko, care a băgat-o pe brunetă în spital. Ceea ce iese în evideță sunt ochelarii pe care îi poartă, cu care parcă încearcă să-și acopere cât mai mult fața. A fost surprinsă îmbrăcată într-o rochie tricotată, cu o geacă din piele mai mare şi cu încălțări sport. Alături de brunetă se afla și sora ei, iar împreună au fost la un atelier din București unde, probabil, şi-au croit câteva ţinute pentru evenimentele viitoare. Cruduța părea vizibil abătută, notează Wowbiz.ro.

Cum arată acum Yasmine Bleeth, celebră pentru rolul din „Baywatch”. Declinul ei, cauzat de cocaină. Yasmine Bleeth a fost considerată unul dintre simbolurile feminine ale anilor ’90. Aceasta a făcut furori în filmul Baywatch, alături de Pamela Anderson şi David Hasselhoff, în celebrele lor costume roşii de salvamari. Au trecut 17 ani de când a renunţat la actorie și puţină lume ştie că actriţa a fost concediată din cauza problemei cu drogurile. Yasmine (51 de ani) s-a străduit să-şi vindece dependenţa de cocaină şi a trecut prin mai multe clinici de reabilitare, însă în 2001 a fost arestată după ce poliția a găsit cocaină în mașina ei, în urma unui accident auto şi pedepsită cu prestarea a 100 de ore de serviciu în folosul comunității, potrivit Știrile Pro Tv.

Au câștigat lupta cu infertilitatea! Vedetele au făcut tratamente chinuitoare și costisitoare ca să poată deveni mame În ultimii ani, tot mai multe femei se luptă cu infertilitatea. Printre acestea se numără și multe vedete autohtone, care, cele mai multe, au vorbit deschis despre problemele legate de infertilitate. Nu puține sunt vedetele autohtone care au mărturisit, la un moment dat, că au apelat la fertilizarea în vitro sau la tratamente hormonale pentru a putea rămâne însărcinate. Acestea și-au spus povestea public, motivând și alte femei să apeleze la astfel de tratamente și să nu-și piardă speranța. Printre cele care au cheltuit mii de euro pentru a reuși să rămână însărcinate se numără Gabriela Cristea, Simona Pătruleasa, Gabriela Firea și Nicoleta Luciu, scrie Libertatea.

Dan Bittman a divorțat în secret și s-a mutat deja cu amanta. Carismaticul și îndelung ”vânatul” Dan Bittman va împlini, în luna martie, 58 de ani, însă artistul are o energie inepuizabilă și se dovedește a fi, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton. Asta și pentru că – deși se află într-o relație de mai bine de două decenii cu Liliana Ștefan, femeia care i-a și dăruit trei băieți – Dan Bittman s-a declarat, de-a lungul timpului, împotriva căsătoriei. Artistul a mărturisit că nu crede într-un ”act”, iar un certificat de căsătorie mai mult ar ”strica” relația, în loc să o consolideze. CANCAN.RO prezintă – în exclusivitate – filmări nocturne care dovedesc că Dan Bittman nu-și ascunde ”muza”, iar cei doi par mai apropiați ca niciodată. Artistul a ”divorțat” în secret și s-a mutat cu iubita, iar noi am fost – din nou – pe fază.