George Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit oficial. Cântăreața a confirmat informațiile apărute în presă, iar astăzi, vineri, actorul a fost surprins în timp ce își căra hainele într-un taxi și părăsea locuința.Vizibil afectat, actorul și-a făcut bagajele și a fost surprins plecând cu taxiul, notează Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Berecleanu, după ce Sorina Matei a numit-o «prompteristă»: «O invit în instanță». ”Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică”, acesta este mesajul care a înfuriat-o pe Andreea Berecleanu. Cuvintele au fost scrise pe Facebook de Sorina Matei, fostă colegă de trust cu Andreea în urmă cu mai mulți ani. Reacția Andreei nu a întârziat: ”o invit în instanță. Acolo va trebui să aducă dovezi, nu impresii”, scrie Click.

Ben Affleck a suferit o cădere nervoasă chiar în timpul filmărilor. Totul s-a petrecut chiar în timpul filmărilor pentru pelicula The Way Back, în care Affleck interpretează un personaj pentru care a apelat la propriile experienţe. Iar asta pentru că este vorba chiar despre un bărbat divorţat şi alcoolic - o poveste în care Ben s-a regăsit atât de mult, încât munca la acest rol i-a provocat o cădere nervoasă, spun surse din echipa filmului. "A fost foarte greu să fac acest film. Foarte dureros", a mărturisit Ben, potrivit Ok magazine.

Cât au costat silicoanele Antoniei! Și-a plătit operația cu banii de pe un concert. Antonia (30 de ani) a vrut să îşi facă un cadou pentru 12 aprilie, când îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Aşa că a apelat la renumitul medic estetician Radu Ionescu. Nemulţumită de forma sânilor ei şi de faptul că aceştia erau puţin lăsaţi, artista s-a lăsat pe mâna specialistului care a reuşit să îi aducă bustul la o formă mult mai reuştiă, mai tonică, iar intervenţia a costat 5.000 €, relatează Click.

Jorge a semnat un contract avantajos cu o televiziune. Unde va apărea artistul. Jorge va prezenta show-ul Masked Singer România, la PRO TV, unde 12 celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Jorge va introduce în scenă fiecare mască, va conduce duelurile dintre ele şi se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrităţi, conform Ok magazine.