Gina Pistol, declaraţii sincere despre relaţia cu Smiley: „Eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul”. Mă întrebam, la un moment dat, de ce nu era nimeni curios să vadă cum sunt eu, de fapt“, spune cu regret. „De ce nu sunt apreciaţi oamenii ca mine, care sunt reali şi corecţi. A venit apoi timpul când am fost şi eu văzută şi apreciată. Mă refer la Mona Segall, care a văzut ceva în mine, a considerat că merit o şansă.“ Adică producătoarea care i-a dat pe mână Asia Express şi Chefi la cuţite, două superproducţii TV, marca Antena 1, şi a propulsat-o de la statutul de bombă sexy şi cam atât la cel de star TV. Extrapolând, acelaşi lucru i s-a întâmplat şi pe plan personal. A întâlnit pe cineva care a văzut (alt)ceva la ea şi alături de care petrece acum o lună de vis în SUA. E vorba despre Andrei Tiberiu Maria (aka Smiley), despre care a vorbit, culmea, fără ezitări, potrivit OK Magazin.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate care au băgat-o în spital: „Mi-am făcut o ecografie și...” Andreea Tonciu a făcut primele declarații la Bravo ai stil Celebrities despre problemele de sănătate care au făcut-o să ajungă la spital. Andreea Tonciu a întârziat la Bravo ai stil Celebrities pentru că a ajuns la spital. Ajunsă în emisiune, a spus că se simte mai bine, dar nu a dat foarte multe declarații despre afecțiunea de care suferă. A precizat, însă, că are o problemă mai veche. „Mi-a fost foarte rău și am ajuns la spital dimineață. Sunt bine cât de cât. Mi-am făcut o ecografie și trebuie să îmi fac niște analize, că nu le-am mai făcut de mult timp”, a spus Andreea Tonciu când a intrat în platoul Bravo ai stil Celebrities, scrie Wowbiz.ro.

Pentru prima oară în 11 ani, Ionuț Dolănescu a reușit să vină în România pentru parastasul tatălui său. Luna acesta se împlinesc 11 ani de când s-a stins din viață cel mai popular artist de muzică populară. Ionuț Dolănescu, stabilit în SUA, a venit în țară special pentru a se ocupa de parastasul tatălui său, momentul fiind cu atât mai emoționant pentru acesta cu cât la pomenirile anterioare nu a putut fi prezent. În anii scurși de la moartea regretatului Ion Dolănescu, fiul său, Ionuț, nu a putut lua parte la nici un parastas. Stabilit în SUA, acesta a trebuit să respecte condițiile impuse odată cu solicitarea cetățeniei în Statele Unite ale Americii. Distanța fizică nu l-a împiedicat însă să se ocupe cu sfințenie de toate detaliile organizatorice, de la slujbele de pomenire până la evenimentele dedicate marelui artist, relatează Libertatea.

Ana Maria Prodan, surprinsă pe stradă ținându-se de mână cu un bărbat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de aproape 12 ani, iar relația dintre ei se află, în dese cazuri, în centrul atenției. Laurențiu își răsfață soția, aceasta – la rîndul ei – își laudă soțul de fiecare dată când i se ivește ocazia. Zvonerii și răspândacii sentimentali ai mediului online sau ai showbizului autohton ar trebui să se abțină de la comentarii răutăcioase pe această temă, totuși, pentru că nu urmează nici un eventual scandal în cuplu și nici măcar o atmosferă tensionată. Laurențiu nu va avea crize prelungite de gelozie, iar Anamaria nu va fi obligată să inventeze explicații plauzibile. Bărbatul pe care Anamaria Prodan îl ține de mână nu este altcineva decât doctorul Yazan Aq, stomatolog binecunoscut în lumea vedetelor și nu numai, informează Cancan.ro.

S-a aflat cine este noua iubită a lui Nicolas Cage? Toată lumea era curioasă să afle cine este noua iubită a lui Nicolas Cage. Starul a apărut pentru prima oară în compania ei, luna trecută, când şi-a vizitat mormântul din New Orleans. S-a aflat în sfârşit cine este noua iubită a actorului Nicolas Cage! Starul, în vârstă de 56 de ani, s-a cuplat cu Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, mai tânără cu exact 30 de ani decât el. Cage şi Riko au fost văzuţi plimbându-se de mână, fericiţi, pe străzile din New York. Cei doi porumbei au vizitat recent Muzeul de Istorie Naturală. Ei sunt împreună de cel puţin două luni. Nicolas Cage este tatăl lui Weston Coppola Cage, de 29 de ani, cu trei ani mai vârstnic decât iubita lui, şi al lui Kal-El Coppola Cage, de 14 ani, conform Click.ro.