Irina Tănase, video viral în care vorbeşte despre relaţia cu Dragnea: „Mami, Liviu este mai mare decât tata?“. Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul ei de Instragram un instastory în care răspunde sarcastic unor întrebări legate de relaţia cu fostul lider PSD, alături de mama ei. În primul filmuleţ, care a devenit viral, Irina Tănase îşi întreabă mama dacă a fost şocată atunci când a aflat despre relaţia ei cu Dragnea, scrie Adevărul.

Caru cu vedeteFoto: Hotnews

Cum arată Dana Rogoz însărcinată în șase luni. A atras toate privirile la un eveniment. Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară, peste trei luni, când va aduce pe lume o fetiță. Actrița a avut o sarcină ușoară și nu s-a îngrășat deloc, iar ultima apariție în public este dovada clară că vedeta arată mai bine ca niciodată. Cea mai recentă apariție a Danei Rogoz a fost la lansarea peliculei Urma, iar actrița a arătat minunat. A atras toate privirile și a avut o ținută sexy, notează Libertatea.

Mario Iorgulescu, arestat în lipsă. Judecătorii de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioada de 30 de zile.Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră, anunță Digi24.

Fiul lui Britney Spears face dezvăluiri incendiare. Jayden Federline, în vârstă de 13 ani, fiul cel mic al cântăreţei Britney Spears (38 de ani), a declarat, marţi, într-o transmisiune în direct pe Instagram că mama lui nu are interes să-şi reia cariera muzicală. El a făcut public dezinteresul lui Britney pentru muzică, explicând că Britney este tot mai departe de a reveni pe scenă sau în studiourile de înregistrări, anunță Click.ro.

Katy Perry şi Orlando Bloom aşteaptă primul lor copil. Cum au făcut anunțul. Cântăreaţa americană, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit fericita veste în videoclipul muzical care însoţeşte cel mai recent single al său, „Never Worn White”. Melodia pare să fi fost inspirată din relaţia ei cu actorul britanic în vârstă de 43 de ani, care ar fi început în 2016. În noul single, Perry, îmbrăcată într-o rochie albă, cântă „ne vezi în 60 de ani cu un arbore genealogic complet”, informează Știrile ProTV.