Gestul disperat făcut în public de Sylvester Stallone de teama coronavirusului. E alertă la nivel internaţional de teama coronavirusului. Şi vedetele internaţionale au luat măsuri drastice pentru a nu se infecta cu Covid-19. Iată cum procedează Sylvester Stallone. Sylvester Stallone a luat o măsură drastică, chiar în public, de faţă cu fani de-ai săi care îl ştiu de ani de zile, din filmele celebre în care a jucat. Celebrul actor a fost surprins la shopping zilele acestea. Se pare că şi actorul face provizii pentru această perioadă nu tocmai plăcută prin care trecem. La 73 de ani, Sylvester Stallone a fost pozat în supermarket cu mănuşi de latex. Aceasta este modalitatea actorului de a se feri de bacterii, de viruşi. Toţi cei din Beverly Hills l-au primit pe Sylvester, dar nu s-au mirat, toţi se tem acum de coronavirus, conform OK Magazine.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Drăgușanu, scandal la notar pentru divorț. Alex Bodi a devenit recalcitrant și i-a spart telefonul. La 7 luni de când au semnat actele de căsătorie în fața Ofițerului de Stare Civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț. Deși s-a vrut a fi un divorț amiabil, de comun acord, se pare că bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care a văzut că Bianca nu vrea să se răzgândească. Întâlnirea dintre ei s-a lăsat cu amenințări, agresiuni și cuvinte grele. Chiar dacă păreau cuplul perfect, se pare că Bianca și Alex trăiau într-o mare tensiune, mai ales în ultimele luni ale mariajului. Pentru că această relație nu ducea nicăieri, cei doi au decis că este mai bine să o ia pe căi separate. Deși inițial s-au dus de comun acord să depună actele de divorț, după cele 30 de zile pe care notarul le acordă cuplului pentru a se putea răzgândi, Alex părea că nu vrea să-i acorde Biancăi libertatea, informează Libertatea.

Ce s-a întâmplat cu Irinel Columbeanu în Asia! Nu s-a știut asta până acum. ”L-am găsit stând pe marginea patului…” Irinel Columbeanu în vârstă de 62 de ani a avut parte de o experiență inedită în Asia, unde a participat la un show extrem. El a fost partenerul echipei Abagiu- Radu timp de două zile și și-a petrecut noaptea cu aceștia. Cei trei au reușit să găsească pentru noaptea respectivă cazare într-o casă socială a primăriei din localitatea unde ajunseseră. Condițiile nu au fost tocmai bune, Irinel Columbeanu a fost singurul care a dormit într-un pat, Abagiu a dormit pe o masă, iar Radu pe o bancă din lemn. Ce nu s-a știut până acum despre aventura din Asia a lui Irinel Columbeanu este faptul că acesta ar fi avut un atac de panică în respectiva noapte. Puțină lume își mai amintește că în urmă cu aproximativ 20 de ani, Irinel Columbeanu a suferit un atac cerebral, potrivit Wowbiz.ro.

Poze cu Antonia, pe siteuri pentru adulți. Au apărut poze sexy cu Antonia pe mai multe site-uri pentru adulți! Îndrăgita artistă a acceptat să vorbească despre acest subiect mai mult sau mai puțin incomod. Mai mult, ea a adus în discuție și prețul care există pe respectivele platforme online pentru diverse partide de amor. La un moment dat, a dezvăluit că a descoperit fotografii provocatoare cu ea pe site-uri pentru adulți. Desigur, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor vedete de la noi, printre care se numără și Bianca Drăgușanu, conturile erau false, nu, create de celebrele românce. Întrebată de unul dintre prezentatori “pe cât se vindea”, cântăreața a mărturisit că nu știe, însă, a subliniat că speră ca persoana care s-a folosit de imaginea sa a cerut un preț bun. În cadrul interviului, artista a spus că nu știe cum funcționează site-ul pentru întâlniri Tinder. Ea a apărut din nou în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume. Însă, anul trecut, superba româncă nu a reușit să se mai claseze în top 10 ca în 2018; a ocupat abia locul 18 în Top 100 cele mai frumoase femei din lume în 2019, scrie Cancan.ro.

Chuck Norris a împlinit 80 de ani. Replică fabuloasă despre coronavirus și bancuri cu legendarul actor. Actorul american Carlos Ray "Chuck" Norris a împlinit, marți, 80 de ani. Născut pe 10 martie 1940 în Ryan, Oklahoma (SUA), Chuck Norris este o adevărată legendă vie, un actor celebru și, totodată, un expert în arte marțiale. În ultima perioadă, Chuck Norris a fost văzut mai rar pe platourile de filmare, după ce soția s-a plâns în urmă cu șapte ani că a fost otrăvită cu medicamente. La una dintre ultimele apariții ale actorului la filmări, Chuck Norris a fost întrebat de o reporteră: ”Ați revenit pe platourile de filmare, unde este multă lume. Nu vă este frică că o să luați coronavirusul?” . Răspunsul a fost fabulos: ”Domnișoară, Bruce Lee a vrut să mă omoare, crezi că mă tem de o amărâtă de gripă chinezească?”, arată Libertatea.