La un an dupa ce a nascut-o pe Irina, Monica Columbeanu s-a intors pe podium si a facut-o cu mare succes. Sotia lui Irinel Columbeanu face senzatie in aceste zile la Milano si ii calca pe urme barbatului ei milionar: a primit 200.000 de euro in doar trei zile in capitala europeana a modei.

Va avea doua aparitii la Saptamana Modei

Monica Columbeanu se afla la Milano, unde are de onorat mai multe contracte. Miercuri, ea a avut o sedinta foto la Roma, unde a pozat pentru coperta celebrei reviste Qui, iar in aceasta seara va urca prima oara pe podium la Milano Fashion Week, marele eveniment de moda care a inceput azi si se desfasoara pana la 23 februarie.

Ea va fi invitata speciala in colectia actritei italiene Valeria Marini. Colectia realizata de Valeria se numeste 'Seduzioni Diamonds Valeria Marini' si e dedicata celebrei actrite Sophia Loren. Peste cateva zile Monica va prezenta pentru creatoarea italiana Mariella Gurani, in cadrul aceluiasi eveniment.

Chiar daca Monica Columbeanu a refuzat sa discute despre bani, surse din industria modei din Italia ne-au declarat ca aceasta a incasat pentru cele trei zile de munca in Italia 200.000 de euro.

Integral in Libertatea