Viva: Adelina Chivu, despre situația alarmantă din Italia cauzată de coronavirus● Click: Ben Affleck se iubește cu noua fată Bond● Alistmagazine: Ultimele apariții ale lui Meghan Markle în calitate de oficial al Familiei Regale Britanice ● Click: Nicole Scherzinger şi-a schimbat înfăţişarea cu operaţii estetice. Cum s-a afişat artista ●

VedeteFoto: Colaj foto

Adelina Chivu, despre situația alarmantă din Italia cauzată de coronavirus. „Este un sacrificiu minim pe care trebuie să-l facem. Generația noastră este foarte protejată de soartă. Nu suntem obișnuiți să respectăm cu strictețe niște reguli și cred că de asta s-a și ajuns aici, în Milano. Tot ce trebuia să facem era să respectăm niște reguli foarte simple, mă includ și pe mine. Deși am încercat să stau în casă, tot am fost până la market, am fost în parc să fac sport”, a spus Adelina Chivu conform Viva.

Ben Affleck se iubește cu noua fată Bond. Cum au fost surprinși într-o vacanță romantică. Ben Affleck oferă surpriza momentului la Hollywood, după ce noua lui relație de iubire a fost dată în vileag de către jurnaliști. Actorul în vârstă de 47 de ani a fost fotografiat sărutându-se cu superba Ana de Armas, pe aeroportul din Cuba, înainte de a se îmbarca într-un avion privat, scrie Click.

Garderoba de adio – ultimele apariții ale lui Meghan Markle în calitate de oficial al Familiei Regale Britanice. Este binecunoscut apetitul lui Meghan Markle pentru creațiile haute-couture, ale designerilor renumiți, și nu a făcut rabat nici de data aceasta de la etichetele cu renume. Presa britanică a făcut rapid un calcul din care a reieșit că garderoba purtată de Meghan în cele câteva zile de apariții la evenimentele oficiale ale Casei Regale s-a ridicat la 26 400 de lire sterline, relatează Alistmagazine.

Nicole Scherzinger şi-a schimbat înfăţişarea cu operaţii estetice. Cum s-a afişat artista. Nicole Scherzinger şi-a întâlnit în urmă cu câteva zile fanii din Sydney. Cântăreaţa de la Pussycat Dolls a uimit pe toată lumea cu noua înfăţişare. Artista în vârstă de 41 de ani a purtat un costum de latex, dar atenţia a fost captată de buzele ei voluptoase şi chipul ei care arăta total altfel, notează Click.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea cu privire la divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. „Pe ea o cunosc foarte bine”. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat ieri, 10 martie, la notar, când nimeni nu mai credea. Relația lor, înțesată de certuri pasionale și împăcări pe măsură, s-a sfârșit în cele din urmă. „Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar”, a spus Cătălin Botezatu potrivit Libertatea.