Bebe Cotimanis, în scandal cu managerul Teatrului din Piteşti: „Mi-a suspendat spectacolul şi m-a pensionat”. Ape tulburi în lumea teatrului românesc. De data aceasta protagoniştii sunt celebrul Bebe Cotimanis şi Nicolae Poghirc, managerul Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti. Deşi au fost prieteni, acum, la vârsta pensionării, se duşmănesc de moarte. Actorul îl acuză că a vrut să îl pensioneze şi că i-a suspendat un spectacol, iar Poghirc îl suspectează că vrea să îi ia funcţia, relatează Click!.

Caru cu vedeteFoto: Hotnews

Replici acide între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după divorț. „A luat pastile. Am găsit-o pe jos la 6 dimineața”. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu două zile, iar acum nu se mai înțeleg sub nicio formă, aruncându-și cuvinte grele unul altuia. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a avut o conversație telefonică cu fostul ei soț. Alex Bodi a aruncat bomba și a declarat că a găsit-o pe Bianca Drăgușanu căzută în casă, după ce a luat mai multe pastile. Afaceristul a recunoscut că înșelat-o și că a fost agresiv fizic cu vedeta, scrie Libertatea.

Andreea Bănică s-a izolat la domiciliu, pentru a lupta cu coronavirusul: „Am pus mereu răul înainte”. Andreea Bănică se numără printre românii care au ales ca, în această perioadă, să petreacă mai mult timp acasă. În lupta cu coronavirusul, artista a dezvăluit că, deși nu a călătorit sau ar avea motive de îngrijorare, preferă să fie precaută și să petreacă mai mult timp cu cei dragi, în încercarea de a stopa epidemia. Ea și-a motivat decizia, menționând că nu a călătorit recent și că nu este vorba despre o autoizolare caracteristică celor care ar putea fi infectați cu COVID-19, conform Spy News.

Cum arată „auto-carantina” pentru Cristiano Ronaldo. Imagini spectaculoase cu lusitanul și iubita sa. Chiar dacă Italia a intrat în carantină totală, Cristiano Ronaldo a primit aprobare să zboare spre Madeira, cu avionul său privat. Atacantul lui Juventus a dorit să fie lângă mama lui, care în urmă cu câteva zile a suferit un atac cerebral. Georgina Rodriguez, iubita fotbalistului lui Juventus, a publicat fotografii spectaculoase din locul în care cuplu se ascunde de pandemia de COVID-19, care a „paralizat” planeta, potrivit DigiSport.

Puștii răsfățați ai Instagramului: „Suntem prea bogați pentru coronavirus”. Tineri extrem de bogați din toată lumea sfidează epidemia de coronavirus, demonstrând că viața în cercuri înalte se desfășoară după alte reguli. Pentru a evita măștile lipsite de gust pe care le poartă oamenii de rând, aceștia au ales să se protejeze cu măști și mănuși asortate semnate Louis Vuitton sau Fendi. Mai mult, aceștia nu trebuie să se teamă că cineva va strănuta în direcția lor în metrou, tren sau avion, având în vedere că ei călătoresc cu avioane private sau iahturi, notează Știrile ProTV.