Bebe Cotimanis, forțat să se pensioneze de la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. „Mi-a suspendat spectacolul”. Bebe Cotimanis a primit recent o lovitură neașteptată din partea lui Nicolae Poghirc, directorul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, unde Cotimanis era angajat și unde actorul a întâlnit-o pe Iulia Dumitru, cea care îi este actualmente parteneră de viață, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Care este mesajul pe care Meghan Markle a vrut să îl transmită la ultimele sale apariţii în calitate de Ducesă. Deoarece discursurile sunt alese cu atenţie şi nu oricine de la Curtea Regală le poate ţine, prinţesele şi ducesele aleg să afişeze eleganţă sartorială ori de câte ori au ocazia. Cât a fost Ducesă de Sussex, Meghan nu a făcut excepţie. A devenit un etalon de stil şi a reuşit chiar să o eclipseze pe Kate Middleton, notează Ok magazine.

Unde se ascunde Laura Cosoi de coronavirus. Vedeta a plecat la drum. Actrița a mărturisit de la volanul mașinii că a pornit la drum, departe de București, pentru a se feri pe cât posibil de ceea ce va urma. Joi seara, în România au fost confirmate 52 de cazuri de îmbolnăviri pe teritoriul țării noastre și probabil că lucrurile nu vor rămâne pe loc. Laura Cosoi este însărcinată cu al doilea copil și deși vrea să creadă că este în vacanță, relaxarea vine la pachet cu îngrijorare atât pentru sarcina pe care o poartă în pântece, cât și pentru Rita, fetița ei, în vârstă de un an și nouă luni, potrivit Click.

De ce s-a stricat relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce spune solista înainte de divorț: „Unii oameni sabotează relații de iubire”. „Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilarie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut”, a spus Andreea Bălan conform Viva.

George Burcea vrea să fie «băiat rău» într-un nou serial la Antena 1. Click! a aflat că în timp ce familia lui petrecea, actorul se afla la un casting organizat de producătoarea Ruxandra Ion (63 de ani) pentru noul proiect de serial de televiziune care va apărea din toamnă la Antena 1. George Burcea şi alți zeci de candidaţi, actori înalţi, bine făcuţi, au dat probe pentru rolul principal din viitorul proiect.