Ce s-a întâmplat cu Alex Bodi la Poliție, după ce l-a denunțat Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu a ajuns la poliție, după un nou scandal plin de violență cu fostul soț, Alex Bodi. Potrivit unor informații obținute de jurnaliștii Wowbiz.ro, sâmbătă, a avut loc un moment extrem de tensionat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Bărbatul se afla, în acea după-amiază, la o sală de sport din zona Pipera, când vedeta și-a făcut apariția pentru a lămuri anumite lucruri cu fostul ei soț. Se pare că situația a degenerat și discuțiile au devenit din ce în ce mai aprinse între cei doi. La un moment dat, înfuriat la maximum, Bodi ar fi luat-o de mâini pe Bianca, apoi ar fi împins-o pe Bianca. De cealaltă parte, și Alex Bodi a ajuns la poliție după incident, unde, conform acelorași surse, i s-a adus la cunoștință faptul că a fost acuzat în scris de fosta soție.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristiano Ronaldo s-a izolat în Madeira împreună cu familia sa. Cristiano Ronaldo a primit o aprobare specială pentru a zbura cu avionul său privat împreună cu familia spre Madeira, locul natal al fotbalistului. Unul dintre motive este mama lui, care este grav bolnavă și a suferit un accident vascular cerebral. După ce fotbalistul a trecut prin momente limită din cauza cazului de coronavirus al coechipierului lui, acesta s-a izolat cu toată familia sa. Soția sa a postat o fotografie pe contul de Instagram cu locația superbă pe care au ales-o pentru următoarea perioadă! Ronaldo a ales să se auto-izoleze în localitatea sa natală, mai exact în insula portugheză, Madeira (Funchal). Timp de 14 zile, atât el, cât și familia sa vor locui în vila cu două etaje pe care au ales-o pentru această perioadă critică, notează Verdict.ro.

Ce face actrița Maia Morgenstern în timpul epidemiei de coronavirus. Actrița Maia Morgenstern respectă deciziile autorităților și rămâne acasă, cât mai mult timp posibil, încercînd să îşi păstreze ”condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”. Maia Morgenstern a scris în mediul online că va încerca să facă în așa fel încât să-și gestioneze temerile, plus foamea pe care o etichetează drept ”necontrolată și nejustificată”. Mai mult, actrița mărturisește că… va dansa până la epuizare. ”Eu voi sta în casă. Promit. Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea, foamea necontrolată (şi nejustificată). Voi face curăţenie (da, compulsiv) ca un fel de fitness poate cel mai eficient”, scrie aceasta în mediul online. De altfel, actrița Maia Morgenstern a publicat mai multe videoclipuri în care poate fi văzută făcând sport sau dând cu aspiratorul, conform Cancan.ro.

Andreea Marin continuă campania împotriva coronavirusului pe cont propriu: „Gândim fără a mai aştepta coordonarea dorită de sus“. Vedeta de televiziune Andreea Marin a hotărât să meargă mai departe cu campania împotriva răspândirii Coronavirusului pe cont propriu după ce autorităţile întârzie să dea un răspuns scrisorii deschise prin care întreba ce nevoi au spitalele şi pacienţii. După ce săptămâna trecută a adresat o scrisoare deschisă ministrului Sănătăţii şi MAI prin care întreba ce nevoi au spitalele şi pacienţii, Andreea Marin a postat un nou text pe pagina ei de Facebook, prin intermediul căruia a anunţat că îşi continuă campania împotriva coronavirusului pe cont propriu deoarece autorităţile întârzie să-i dea un răspuns. Vedeta consideră că aşteptarea răspunsurilor promise de oficiali referitoare la „lista nevoilor cu care societatea civilă poate sprijini şi procedurile corecte în limitele cărora putem ajuta“ este „un timp pierdut“, potrivit Adevărul.

Matteo a pierdut 100.000 de euro din cauza epidemiei de Coronavirus! Artistul și-a anulat toate concertele din China. De mai bine de doi ani, Matteo este văzut ca un adevărat idol în Asia, piesele lui fiind extrem de ascultate de chinezi. Așa că, periodic, artistul organizează turnee prin toată China, unde se întâlnește cu fanii lui. Anul acesta, turneul a coincis chiar cu perioada de carantină împotriva răspândirii epidemiei cu Covid-19, ceea ce a făcut ca Matteo să nu mai poată susține niciun concert. Chiar dacă multe dintre recitalurile lui nu se aflau în zona cu cel mai mare risc de infectare, artistul român nu a vrut să-și riște sănătatea pentru nicio sumă din lume, cu atât mai mult cu cât acasă are o fetiță de în vârstă de o lună. Drept urmare, Matteo a început anul cu stângul, pierzând aproape 100.000 de euro, bani pe care i-ar fi câștigat de pe urma turneului, însă nu are regrete, arată Libertatea.