Daniel Radcliffe, noi destăinuri: „Harry Potter m-a transformat într-un alcoolic“. Actorul britanic Daniel Radcliffe, celebru din seria „Harry Potter“ a mărturisit cum a ajuns să fie dependent de alcool, dar şi cum a reuşit să înfrângă în cele din urmă acest viciu. Nu este un secret pentru nimeni că actorul britanic Daniel Radcliffe, în vârstă de 30 de ani, a dus o luptă crâncenă cu dependenţa de alcool dobândită odată cu faima la nivel mondial, ajungând de mai multe ori la dezalcoolizare începând cu anul 2012. Faimosul actor a dezvăluit şi că se refugia în alcool pentru că se confrunta cu o criză de identitate, chiar dacă avea o vârstă fragedă, notează Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

La 86 de ani, Ion Dichiseanu nu e panicat din cauza coronavirusului. Ireal cum soarta l-a salvat de la moarte în repetate rânduri. Ion Dichiseanu a trecut prin momente teribile în viață. A fost smuls din frumoasa sa copilărie petrecută în preajma nodului feroviar din Adjud și deportat, alături de frații și părinții săi, într-unul din lagărele naziste de lângă Salzburg, Austria, unde a petrecut un an plin de orori. Eliberat de trupele americane, a supraviețuit marii foamete din 1946-1947. Apoi a schimbat un bilet de avion datorită unei inspirații de o secundă, cursă ce s-a transformat într-o tragedie aviatică de proporții în 1976. Un an mai târziu, a scăpat ca prin minune din teribilul cutremur ce a distrus o bună parte din București, scrie Libertatea.

Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu de fals și uz de fals! Afaceristul susține că vedeta și-a însușit fraudulos o mașină de lux. Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi încheiat. Cei doi nu mai formează un cuplu, însă mai au câteva lucruri de împărțit. Printre acestea se numără o mașină de lux care ar putea să devină obiectul unei plângeri penale pe numele vedetei de televiziune. Pe scurt, Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a falsificat semnătura pe un contract de vânzare-cumpărare între ei, pentru ca vedeta să poată înmatricula mașina pe numele ei. Automobilul, în valoare de 67.000 de euro a fost achiziționat cu ”banii jos” de Bodi. Mașina ar fi ajuns apoi în posesia Biancăi, care i-a virat lui Bodi o parte din bani în cont. Când lucrurile au început să scârțâie între cei doi, Bodi i-ar fi înapoiat avansul Biancăi iar aceasta i-a dat mașina înapoi, notează Wowbiz.ro.

Un scandal monstru a izbucnit în mediul online ieri, 15 martie, între celebrul polițist Marian Godină și afaceristul din Suceava, Ștefan Mandachi. Amândoi sunt ”influenceri” și recunoscuți pe rețelele de socializare datorită modului lor de a se face auziți și de a spune lucrurilor pe nume. În conflictul de față, inițiatorul a fost omul de afaceri moldovean. Acesta s-a arătat complet stupefiat de lipsa de implicare a polițistului în criza pandemică în care cu toții ne aflăm acum. Ștefan Mandachi a concluzionat că polițistul apărător și bine văzut de către întreaga țară arată o lipsă de respect și implicare la un grad excesiv de mare în mediul online. Totul, din cauza faptului că acesta a postat o fotografie de la sala de sport, în timp ce își făcea exercițiile de întreținere. Lucru care l-a scandalizat complet pe tânărul antreprenor din Bucovina, motiv pentru care s-a plâns românilor pe blog-ul său, arată Cancan.ro.

Cine a fost marea iubire a lui Neti Sandu. Ce spune acum despre fostul ei soț. Neti Sandu prezintă horoscopul de peste 25 de ani și a devenit cel mai cunoscut astrolog din România. Astrele nu s-au aliniat însă în favoarea ei în ceea ce privește iubirea. La 61 de ani, este divorțată și nu are copii. Chiar dacă lucrează cu astrele de zeci de ani, se pare că acestea nu s-au aliniat cum ar fi trebuit în Casa Dragostei pentru celebrul astrolog. Neti Sandu avea doar 24 de ani atunci când a decis să se căsătorească. Alesul ei a fost un bun prieten. Din păcate, căsnicia dintre cei doi a durat doi ani. Motivul despărțirii a fost acela că erau două persoane foarte diferite. Decepția suferită nu a dărâmat-o însă pe Neti Sandu. Aceasta a luat-o de la capăt și a început o altă relație. În 1985 avea să-și cunoască marea iubire. Alături de acest bărbat, al cărui nume nu este cunoscut, vedeta a trăit o superbă poveste de iubire, timp de 10 ani. Sfârșitul relației avea să fie însă unul cumplit, care i-a adus extrem de multă suferință lui Neti Sandu, potrivit Ciao.ro.