Andra donează 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București. Suma, una impresionant de mare pentru un artist român, va ajunge mâine în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Donația vine în contextul în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități, scrie Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Roxen rămâne acasă, după ce ediția din acest an a Eurovision a fost anulată. Primăria Buzău a pierdut 200.000 de euro. Ediția din acest an a Eurovision Song Contest 2020 trebuia să aibă loc la Rotterdam, sub sloganul “Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. Din cauza coronavirusului organizatorii evenimentului din Olanda au anunțat astăzi că show-ul a fost anulat, urmând să vină cu noi precizări în cel mai scurt timp, potrivit Libertatea.

Ce îi invită Adi de la Vâlcea pe urmăritorii lui să facă pentru a nu se plictisi, cât stau în carantină. „Nu vreau să-mi îmbolnăvesc familia sau pe voi. Pe 7 și 8 martie am făcut peste 1.500 de poze, am cântat în mijlocul a peste 1.500 de doamne. Acum ne-am autoizolat atât eu cât și familia mea. Mulțumesc Domnului că nu avem nimic, dar toți trebuie să fim responsabili și să stăm în casă să învingem virusul asta. Va aștept să jucăm împreună World of Tanks. Încep să devin bun de tot”, a fost mesajul pozitiv al lui Adi de la Vâlcea, lăudat și de internauți conform Click.

Prinţul Harry către seniorii familiei regale: "Intraţi la izolare!" În această perioadă, Prinţul Harry, Meghan Markle şi micuţul Archie, în vârstă de zece luni, se află în autoizolare în reşedinţa lor din Vancouver, Canada. Cu toate că cei trei sunt mai în siguranţă în această ţară decât ar fi fost în Marea Britanie, unde a explodat pandemia de Coronavirus, Prinţul Harry este foarte îngrijorat din cauza tatălui său, Prinţul Charles, şi a bunicii, Regina Elisabeta, scrie Ok magazine.

Uite unde "s-au ascuns" vedetele de coronavirus! Ilie Năstase - mai panicat, soția - mai optimistă. Ilie Năstase (73 de ani) a plecat din București încă de săptămână trecută împreună cu soția tinerică, Ioana Simion (43 de ani), în casa ei din Constanța. Dar nu au stat închiși între patru pereți. Ieri, de exemplu, au fost la biserică și apoi în vizită la mama Ioanei. „În perioada aceasta stăm la Constanța, unde am venit de miercuri (11 martie – n.r.). Ilie este mai panicat cu virusul ăsta, eu însă sunt mai optimistă, nici nu prea cred în ceea ce se spune despre el. Poate și pentru faptul că el se uită la tv, la știri”, notează Click.