„Imagine“, imn al carantinei: Gal Gadot, Natalie Portman, Jimmy Fallon, între starurile care cântă hitul lui Lennon. În această periodă dificilă pentru întreaga omenire, mai multe vedete de la Hollywood au tranformat hit-ul lui John Lennon „Imagine“ într-un imn al carantinei. n contextul în care multe ţări iau măsuri de izolare a populaţiei pentru a opri răspândirea noului virus, actriţa Gal Gadot, cunoscută din „Wonder Woman“, a reunit zeci de celebrităţi de la Hollywood pentru un clip în care cântă melodia „Imagine“ compusă de John Lennon. Natalie Portman, Zoë Kravitz, Will Ferrell, James Marsden, Sia, Amy Adams, Mark Ruffalo, Sarah Silverman, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Jamie Dornan, Norah Jones, Kaia Gerber, Cara Delevingne, toţi i-au trimis filmări în care interpretează câte un vers din melodia din 1971, iar înregistrările au fost montate într-un clip de trei minute, informează Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Trupa A.S.I.A. se întoarce pe scenă. Ce spune Sorana despre marea reunire. Una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale care a activat în perioada 1999-2006 revine pe scenă în formula originală: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Grupul A.S.I.A., înfiinţat de compozitorul Adrian Ordean, s-a destrămat după ce s-au încercat formule în care au mai cântat Ianna Novac şi Alexandra Crina Potora. La 21 de ani de la înființare, trupa A.S.I.A, care a lansat hituri precum „Dă-mi nopţile înapoi”, „Sună periculos” şi „Nopţi albe”, revine în muzică. Grupul ar fi trebuit să se reunească mai devreme, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, proiectul s-a amânat pentru această toamnă, după cum a spus Sorana Mohamad (37 de ani), potrivit Click.ro.

Bianca Drăgușanu îi mai dă o șansă lui Alex Bodi? Afaceristul a sunat-o pe vedetă și i-a mărturisit că și-ar dori să se împace cu ea. Au divorțat la notar, cu scandal, iar apoi au urmat o serie de declarații acide din partea amândurora. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au adresat cuvinte grele, iar războiul dintre ei era din ce în ce mai aprig. Cel puțin până acum. Se pare că afaceristul vrea să îngroape securea războiului. Alex Bodi a sunat-o pe fosta lui soție și i-a mărturisit că vrea să se împace cu ea. În opinia lui, denigrările au ajuns prea departe iar acest lucru le afectează amândurora imaginea. Alex Bodi și-a luat inima-n dinți și a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui soție. Afaceristul a povestit, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut incidentul neplăcut și spune că și-a ieșit din minți chiar din cauza Biancăi, scrie Cancan.ro.

Delia și sora ei au găsit soluția unei vieți active și stând în casă. Petreceri aniversare, sport, îngrijiri faciale și SPA. Îndemnați zilnic să stăm în casă, mulți români au încă impresia că statul în casă înseamnă sedentarism, plictiseală sau lenevit alături de ceilalți membrii ai familiei. Deloc adevărat. Oana Matache, sora Deliei ne-a demonstrat că se pot face lucruri și acasă. Tânăra încearcă să păstreze o viață normală, activă și să le construiască celor doi copii o realitate între câțiva pereți. Pentru că decretarea stării de urgență a prins-o chiar înainte de a-i lua moțul fiului ei, Bogdan, Oana Matache a fost nevoită să improvizeze cumva pentru ca micuțul să aibă parte de prima lui petrecere aniversară. Chiar dacă respectă carantina, de ziua mezinului Delia și soțul ei, de altfel și nașii de botez ai micuțului, ai venit în vizită. Dacă tortul l-au comandat on line, la fel și cadourile, de partea de entertainment s-a ocupat Delia, care a mărturist în repetate rânduri că adoră să-și distreze nepoții, arată Libertatea.

Mircea Badea, prima reacție după ce a fost informat că este anchetat pentru instigare publică. Cum se apără jurnalistul. Mircea Badea, prezentatorul TV de la Antena 3, este vizat de o anchetă penală desfăşurată de Secţia 6 de Poliţie din Bucureşti. În 2018, jurnalistul ar fi afirmat în emisiunea ”Sinteza Zilei” că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui călcați cu mașina, moment în care oamenii legii s-au autosesizat. În replică, Mircea Badea susține că afirmația a fost scoasă din context, dar le transmite procurorilor să trimită cât mai rapid dosarul în instanță, fiind gata să demonstreze că este nevinovat. Vreau să-i încurajez pe cei de la statul de drept să finalizeze cât mai repede dosarul, cu un rechizitoriu sper, și să mă trimită la onorata instanță pentru a-mi demonstra nevinovăția„, a spus Mircea Badea, conform Cancan.ro.