Meghan Markle revine în industria cinematografică: ce rol va avea în cadrul unei producţii Disney. Meghan Markle, soţia prinţului Harry, reintră în industria cinematografică după ce a renunţat la cariera sa de actriţă pentru a deveni ducesă de Sussex. Ea a semnat un contract cu Disney. În luna ianuarie, după ce prinţul Harry a anunţat retragerea din atribuţiile familiei regale britanice, a fost anunţat că ducesa Meghan a încheiat un parteneriat cu Disney pentru un proiect. Disneynature a anunţat joi, pe Twitter, că Ducesa de Sussex, titlu pe care îl va pierde pe 31 martie, narează documentarul original „Elephant“. Regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, documentarul live-action va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef“, narat de actriţa Natalie Portman, conform Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

DJ Aoki își promovează noul album din izolare. Cum s-a filmat în locuință. Printre milioanele de oameni obligaţi să stea în aceste zile în izolare la domiciliu sunt şi vedete, care încearcă, totuşi să rămână în lumina reflectoarelor virtuale, de data asta. Printre ei este şi Steve Aoki - DJ-ul s-a apucat să facă filmuleţe în care se antrenează la sală pe propria-i muzică. Din cauza epidemiei, DJ-ul american a fost forţat să renunţe la toate planurile de promovare a noului său album şi la toate concertele viitoare. Aşa că a găsit o variantă virtuală: tabăra de antrenament Aoki, aşa cum a botezat-o, combină 15 videouri de antrenament la sală cu cele 15 melodii de pe noul său album. Muzicianul le-a recomandat fanilor săi să găsească metode de a-şi face de lucru chiar şi în izolare, ca să nu se plafoneze, relatează Știrile Pro Tv.

Probleme mari pentru Anamaria Prodan! Fata ei cea mică a rămas blocată în America din cauza coronavirusului! ”Sunt foarte îngrijorată”. Anamaria Prodan s-a ”cantonat” în Dubai de teama coronavirusului, și are acolo, aproape întreaga familie aproape. Dacă Laur jr. și Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Reghecampf, stăteau în Emiratele Arabe de ani de zile, pentru studii, ei bine, în această perioadă, li s-a alăturat și Rebecca, fata cea mare a impresarei, cunoscută ca model internațional. Din păcate, pentru familia vedetei mai este o problemă, și încă una extrem de mare. Concret, Anamaria Prodan este îngrijorată maxim pentru fata ei cea mică, Sarah, baschetbalistă în America. Surse din preajma agentei au dezvăluit că mezina a rămas blocată în State și îi este imposibil să ajungă la Dubai, potrivit Wowbiz.ro.

Actrița Monica Davidescu nu se plictisește în casă: „Nu ne ajunge timpul pentru câte avem de făcut” Monica Davidescu se străduiește să își gestioneze eficient timpul liber cu care s-a trezit din cauza crizei generate de Coronavirus. Cu spectacolele de teatru suspendate, actrița răspunde prompt solicitărilor primite din partea soțului, Aurelian Temișan, și fiicei lor, Dora. De zece zile actrița are și întâlniri online pe pagina ei de facebook cu copiii, cărora le citește în fiecare seară câte o poveste. Monica Davidescu petrece timp de calitate alături de familia ei, străduindu-se să respecte regulile impuse de autorități. Actrița are noroc că locuiește la casă și poate să petreacă și câteva ore în curte. Monica a fost încântată de propunerea unei prietene de a se implica într-un proiect online ai cărui beneficiari sunt copiii, informează Libertatea.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după ce au semnat un contract. Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe data de 10 martie, 2020. Între timp, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. Indiferent de aceste două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii zilele trecute. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare. Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț, a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbescă în public unul despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească, relatează Cancan.