Andreea Berecleanu, după plecarea de la Observator: "Se vede deja în audiențe o scădere dramatică". Reacția Antenei 1. "Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: <>!”, a spus Andreea Berecleanu potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

După ce a muncit non-stop două săptămâni, Cosmin Stan se baricadează în casă și se joacă pe playstation cu copiii lui. “În ultima vreme nu am avut timp să stau cu familia”. Jurnalistul Cosmin Stan a lucrat în regim full time, fiind nevoit să meargă în redacția Știrilor PRO TV în fiecare zi, fără întrerupere. Acest lucru a făcut să nu aibă timp pentru cei doi copii ai lui, Mark și Maia, timp pe care îl va recupera în cele două săptămâni când se va baricada în casă, notează Libertatea.

Ilinca Vandici, adevărul nespus despre căsnicia cu Andrei: “A fost cea mai grea încercare”. „Depresia post natala. A fost un moment pe care nu l-am traversat singură, ci cu toţi membrii familiei lângă mine, încercând să ies din starea respectivă. A fost cea mai grea încercare. Ne-a ferit şi ne-a binecuvantat Dumnezeu să nu avem parte de alte lucruri grele. Cumva cred că am şi meritat asta pentru tot ce am făcut, realizat, gândit pozitiv de-a lungul timpului”, a spus Ilinca Vandici pentru Ok magazine.

Primele imagini cu Victor Slav și noua iubită. Locuiesc împreună și este total diferită de fostele din viața lui. După divorțul de Bianca Drăgușanu și despărțirea de Raluca Silea, Victor Slav are o nouă iubită. Fostul prezentator TV a fost surprins alături de noua cucerire la cumpărături într-un hypermarket din Capitală. Ela, noua iubită a vedetei, lucrează ca hostess la o terasă din București, conform Viva.

Cătălin Moroşanu l-a ajutat pe tânărul din Iaşi care a mers cu calul să-şi viziteze soţia la maternitate. Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu l-a vizitat sâmbătă pe tânărul din Iaşi care a mers zilele trecute pe cal pentru a-şi vedea soţia la maternitate. Moroşanu i-a promis bărbatului că îl va ajuta să-şi găsească o casă. “Deşi nu are o casă a lui şi locuieşte într-o încăpere improvizată de şase metri pătraţi, Sergiu ne-a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge”, a spus Moroșanu potrivit Click.