In urma cu cateva zile, o stire de-a dreptul inedita a facut inconjurul lumii: Jack Worthington, un afacerist milionar din Texas sustine ca este copilul fostului presedinte american John F. Kennedy. La o zi distanta, noi amanunte: copilul nerecunoscut al lui JFK a avut o aventura cu cumnata presedintelui Bush, Sharon Bush. Ea sustine ca Jack Worthington, in varsta de 47 de ani, seamana ca doua picaturi cu „tatal” sau si ca si-a aflat adevaratele origini abia de curand.

Doamna de societate Sharon Bush a recunoscut ca a avut o relatie cu Jack Worthington, dupa incheierea mariajului cu Neil Bush, fratele presedintelui american, noteaza publicatia britanica The Daily Mail. Povestea, demna de o telenovela in 214 episoade, a reusit sa polarizeze opinia publica. Unii il numesc pe texan un impostor, altii, printre care si doamna Bush, ii iau apararea. Sharon a povestit ca Jack a aflat abia in urma cu cativa ani ca cel pe care il credea tatal sau nu era de fapt decat un strain.

Mama sa i-ar fi spus ca cel de-al 35-lea presedinte american, John F. Kennedy, este de fapt adevaratul sau tata. „A fost absolut socat cand mama sa i-a spus acest lucru. El este un om bun, un om integru. Vrea doar sa afle adevarul” a povestit Sharon Bush, in varsta de 55 de ani.

Gandul