Ultimele zile au fost, pentru prezentatoarea principalului calup de stiri sportive de la Antena 1, zbuciumate grav. Unele dintre evenimentele nou-aparute in existenta ei ii sunt benefice vedetei, altele, din contra, o tulbura grozav. Daca saptamana trecuta i-au batut vedetei la usa o cerere in casatorie, sosita de la barbatul pe care il iubeste si tentanta oferta de a fi imaginea Kia Sportage in Romania, saptamana aceasta, tensiunile la locul de munca au napadit-o pe Simona Patruleasa.

Umbla vorba prin targ ca, de mai bine de un an, bruneta poarta un razboi la distanta cu o ziarista. De fapt, cele doua nu s-ar avea la inima deloc, din motive numai de ele stiute. Vedeta postului din Baneasa a declarat, la un moment dat in emisiunea „Conferinta de presa” a Dianei Munteanu ca o anumita ziarista ar fi responsabila de imaginea negativa cu care vedeta s-a pricopsit in presa mondena.

A cerut conducerii Antenei ca ziarista cu pricina sa nu mai fie invitata in nicio emisiune a postului

Conflictul dintre cele doua a culminat luni dupa-amiaza cand Patruleasa s-a infiintat in biroul Cameliei Voiculescu (fiica lui Dan Voiculescu, proprietarul Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia TV), cu promisiunea ferma ca, daca postul de televiziune la care este angajata ii va mai permite ziaristei cu pricina sa-i aduca insulte in emisiunile in care ea este invitata, din postura de critic al vietii mondene, ea, Simona Patruleasa, isi da demisia. Surse de incredere din Antena ne-au povestit ca fiica lui Voiculescu a linistit-o pe vedeta, promitandu-i ca ziarista invinuita nu va mai avea acces in niciuna dintre televiziunile patronate de tatal sau.

Patruleasa a smuls, deci, de la conducerea Antenei nu doar o promisiune, ci si fapte concrete, Camelia Voiculescu sunand de urgenta la Euforia TV si ordonand ca ziarista sa nu mai fie invitata in nicio emisiune, sa nu mai fie protejata de nimeni din Antena. Vazandu-si amenintat scaunul, prezentatoarea Euforia TV care o avea invitata pe ziarista in emisiune chiar luni seara, in direct, s-a vazut nevoita sa ia o pauza subita de publicitate si sa-i comunice ziaristei noile ordonante. Dupa publicitate, ia-o pe ziarista de unde nu-i! Disparuse din platou...

Atac