Constiincioasa. Fiica cea mica a presedintelui si-a pregatit lucrarea cu un profesor, Cristian Parvulescu, acuzat anul trecut de tatal sau ca promoveaza minciuni si sustine guvernul Tariceanu

Dupa ce s-a luptat cu o restanta timp de cateva luni, mezina presedintelui a reusit sa termine cu brio Masteratul de Stiinte Politice de la SNSPA. In timpul dizertatiei sustinuta marti dupa-amiaza, Elena Basescu i-a convins pe profesorii din comisia de examinare ca e foarte priceputa la politica, obtinand nota perfecta: 10.

De pregatirea lucrarii sale s-a ocupat personal Cristian Parvulescu, profesor universitar la SNSPA si lider al PRO Democratia - nimeni altul decat cel acuzat de presedintele Basescu, la sfarsitul anului trecut, ca promoveaza minciuni si ca e in cardasie cu Executivul.

Colegii Elenei de la masterat spun ca aceasta a fost foarte stresata inaintea dizertatiei si ca s-a plimbat cu cartile despre partide politice si sisteme electorale peste tot prin tara, in timpul campaniei pe care o are pentru functia de secretar general al tinerilor din PD-L.

Elena Basescu a urmat, timp de doi ani, Masteratul de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, pe locurile bugetare, reusind sa incheie cele patru semestre cu media generala 9.

Cancan