Amor. Primarul Constantei si-a petrecut seara alaturi de o femeie superba fata de care s-a comportat extrem de tandru si afectuos

Primarul Constantei a avut, joi, o zi agitata. Dupa ce s-a trezit din somn cu vestea ca DNA-ul i-a pus sechestru asigurator pe avere si apoi toata ziua a primit zeci de telefoane si a fost prins in nenumarate discutii si dispute politice si mediatice, era de asteptat ca seara sa-l gaseasca pe Mazare epuizat. Dar, nici vorba de asa ceva. Unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei si-a incheiat ziua intr-un elegant local din Capitala, alaturi de o blonda companie. Alta decat blonda alaturi de care paparazzii Cancan l-au surprins, la mijlocul acestei saptamani, in clubul bucurestean The Office.

Radu Mazare si a doua blonda pareau a se simti foarte bine impreuna, se sorbeau unul pe altul din priviri, iar toata seara au vorbit si au glumit. Amandoi erau extrem de eleganti si apropiati, iar imbratisarile lor spun multe despre relatie. E drept ca primarul Constantei a avut intotdeauna "lipici" la blonde, dar de aceasta ultima achizitie, playboyul de la malul marii pare chiar indragostit. In orice caz, actiunile "in forta" ale DNA-ului nu par a-l fi speriat pe Mazare, care era destins si zambitor in compania frumoasei femei.

Cancan