Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, nu mai vrea sa discute public despre disputa pe care o are cu fiica sa pentru avere. Din cauza acestui scandal a ajuns sa nu mai vorbeasca cu unicul ei copil, Oana. Marioara recunoaste ca ar vrea ca intreaga poveste sa se termine si sa se impace cu fiica ei, insa are o conditie: Oana sa faca primul pas.

De aproape doi ani, Oana Zavoranu se afla in scandal cu mama ei, cu care isi disputa in continuare averea familiei. Fiica si-a dat in judecata mama pentru ca, spune ea, i-a incredintat partea ei de mostenire, iar acum nu mai are acces la ea. Azi, Marioara nu mai vrea sa comenteze despre acest caz, insa recunoaste ca si-ar dori sa o aiba din nou aproape pe Oana. 'E vorba despre viata mea si despre problemele mele de familie. Eu nu sunt persoana publica ca Oana...', isi motiveaza mama Oanei Zavoranu tacerea. Intrebata daca acum mai vorbeste cu fiica sa, doamna Zavoranu spune: 'Acum nu mai vorbim, dar daca e nevoie... Daca ea simte nevoia sa vorbeasca cu mine, o ascult... Oana e oricand bine-venita la mine pentru ca e copilul meu. Eu nu m-am certat niciodata cu ea. Am o singura fetita si cand ai un singur copil, te uiti la el ca la soare! Cum am fost in stare sa o cresc pana la 30 de ani, voi fi in stare sa am grija de ea in continuare, dar in anumite conditii...', ne-a mai declarat Marioara Zavoranu.

Mama Oanei e dispusa sa se impace cu vedeta, numai ca sotia lui Pepe trebuie sa faca primul pas in acest sens: 'Copiii sunt copii, noi astia mai batrani gandim altfel... Eu le pot inghite pe toate, ca sunt mama, dar ea trebuie sa faca pasul pentru impacare'.

Oana Zavoranu: "Sunt declaratii mincinoase, care nu ma intereseaza"

In replica la afirmatiile facute de mama ei, Oana Zavoranu ne-a declarat: 'Am incercat de doua ori, de Craciun, sa ma impac cu mama mea. Toate sunt bune si frumoase pana imi cer drepturile mele legale. Tot ce a afirmat mama mea sunt niste declaratii de presa, siropoase, lacrimogene, prin care vrea sa induioseze opinia publica.

Integral in Libertatea