Dornice sa fie mereu in forma si sa nu acumuleze nici macar un gram de grasime, celebritatile de la Hollywood au cazut repede prada dependentei de exercitii fizice. Desi practicarea sportului ar trebui sa le modeleze armonios trupurile si sa le sculpteze o silueta de vis, activitatea are mai degraba efectul advers, producand nu doar dezvoltarea excesiva a muschilor, ci si o vascularizare extrem de puternica.

Pe lista vedetelor care au exagerat cu sportul figureaza Madonna, Sarah Jessica Parker si Renee Zellweger. In cazul celei dintai, este binecunoscuta pasiunea ei pentru fitness, Madonna recunoscand adesea ca este dependenta de sala de sport. Cantareata in varsta de 49 de ani isi incepe fiecare zi a saptamanii cu o sesiune de trei ore de Ashtanga, dupa care urmeaza una de Pilates. Rezultatul deloc placut pentru ochi a fost constatat in numeroase randuri de paparazzi, care au comparat-o pe cantareata cu un culturist.

La fel de criticata pentru obsesia de a face yoga, a alerga ori a urca si cobori scari de zeci de ori pe zi este si actrita Sarah Jessica Parker. Desi a declarat, nu o data, ca prefera o cina copioasa in locul orelor chinuitoare din sala de sport, aspectul fizic al vedetei demonstreaza ca lucrurile stau exact invers.

Integral in Cancan.