Asa cum era de asteptat, deschiderea targului de lux, care a avut loc miercuri seara la Palatul Regal din Capitala, a atras nume sonore din lumea mondena. Bineinteles, nu puteau lipsi sotii Irinel si Monica Columbeanu. Intamplator sau nu, dintre toate minunatiile de aici, cuplul de amorezi a fost atras in mod deosebit de un medalion pe care este sculptata o orgie sexuala!

Maria Marinescu, Andreea Esca sau Ingrid Vlasov sunt doar cateva nume din showbiz prezente miercuri seara la deschiderea targului de fite de la Palatul Regal. Cei prezenti la eveniment si-au clatit ochii cu bijuterii de zeci de mii de euro, printre care si un medalion pe care este sculptata o orgie sexuala, valorand, nici mai mult, nici mai putin, 28.500 de euro.

Aceasta minunatie a fost cea care a atras si atentia nabadaiosului cuplu Columbeanu, implicat anul trecut in scandalul 'Sex oral la restaurant'! Inca de la intrare, cei doi amorezi abia au aruncat cate un ochi la bijuteriile expuse, insa in momentul in care au ajuns la medalion, privirile lor au fost brusc atrase de imaginea orgiei sexuale din vitrina.

Integral in Libertatea