7Plus: Marioara Zavoranu: 'Oana e un copil timpit'

de Alexandra Cochinescu     7Plus
Joi, 13 martie 2008, 8:13 Revista Presei | Vedete

Oana Zavoranu
Foto: 7Plus
Marti noaptea, spre miercuri, la OTV, zburau invectivele ca la usa cortului. Dupa citeva zeci de minute de cotcodaceala infatigabila, timp in care sporadic se mai distingea cite un "nesimtito", "nerusinato", "ba nu, tu esti nerusinata", a-nceput sa se mijeasca si scafirlia adevarului. Marioara a facut o prima completare cruciala: "L-am sunat pe Pepe si i-am zis sa-i transmita Oanei ca o blestem. Eu nu ramin niciodata datoare!" Nu numai ca nu ramine datoare, dar refuza cu inversunare sa-i inapoieze Oanei partea din avere cuvenita. De ce? Pentru ca, spune femeia cu accese de hirciog: "Eu nu vreau sa am de-a face cu familia Pascu. Daca te desparti de Pepe, eu iti dau jumatate din profiturile mele. Niciodata nu mi-ai dat ocazia sa am linga mine un ginere de care sa ma bucur." Conciliant, Diaconescu propune intocmirea unui contract care sa inlature orice posibilitate de a imparti averea cu Pepe in eventualitatea unui divort.

Femeia divagheaza agitata ca un pui in caldare, si revine la replici tabacite deja: "Pepe vrea sa-mi ingenuncheze familia! Pentru mine, Oana mereu va fi un copil timpit!", Oana raspunde: "Eu nu te recunosc drept mama mea! Tu nu esti mama pentru mine! Esti un generator de probleme permanent."

Integral in 7Plus


1457 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version