Chiar si cu un singur san la purtator, Laura Andresan continua seria show-urilor erotice prestate cu atata sarguinta prin toate oraselele din tara. In urma cu o luna, starleta porno a ramas fara unul dintre silicoane, doctorul apreciind ca “sanul stang este ca un mar stricat”, frumos la exterior, dar afectat de o infectie.

La cinci ani de cand a luat decizia de a-si imbunatati aspectul fizic cu o pereche de silicoane de 400 de grame fiecare, Laura Andresan a fost nevoita sa renunte la unul dintre ele, urmand ca in luna mai sa decida daca le mai pastreaza sau nu. Dupa scandalul de acum doi ani, cand “profa de sex” il acuza pe chirurgul plastician ca din cauza conditiilor din cabinetul sau a dezvoltat la san doi noduli, tanara se confrunta cu alte probleme. Datorita unor dureri insuportabile la sanul stang, starleta s-a prezentat la medic si, in urma consultatiilor, a fost sfatuita sa renunte la silicon pentru trei luni, cel putin. Acest lucru s-a petrecut pe 25 ianuarie, cand i-a fost curatata infectia si i-au fost prelevate probe pentru analize ulterioare, fiindu-i prescris de altfel un trat

ament medicamentos. Abia dupa cea de-a doua operatie, Laura va decide daca isi va putea continua viata fara silicoane. “Regret operatia, dar aveam 20 de ani si nu credeam ca pot sa am atatea probleme din pricina lor”, spune Laura, care se gandeste serios sa renunte definitiv la sanii falsi. Pe de alta parte, “din cauza greutatii implanturilor, sanii mei naturali sunt lasati acum si ar arata foarte urat daca mi-as scoate implanturile definitiv”, se gandeste Andresan.

Integral in Gardianul