12 celebrități din România vor fi puse în fața unor provocări extreme și vor fi nevoite să își învingă cele mai mari fobii în show-ul de televiziune Sunt celebru, scoate-mă de aici! difuzat la PRO TV. Emisiunea de televiziune va fi prezentată de Cabral și Adela Popescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

12 vedete au acceptat să iasă din zona de confort pentru a lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cadrul show-ului de televiziune Sunt celebru, scoate-mă de aici!, anunță PRO TV.

Persoane cunoscute din mai multe domenii vor merge departe de România, unde vor trăi sub cerul liber într-o junglă, fără telefon sau acces la internet, potrivit postului de televiziune PRO TV.

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! va însemna pentru participanți să își învingă cele mai mari frici, cum ar fi frica de înălțime, claustrofobia, nictofobia, adică teama de întuneric, frica de reptile, viermi sau șobolani.

Cele 12 celebrități care vor partipa la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! prezentat de de Cabral și Adela Popescu sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

  • ”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.
  • Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Cabral va prezenta emisiunea ​​Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de Adela Popescu.

  • ”Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”.
  • Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a declarat Adela Popescu.

PRO TV a anunțat luni că show-ul începe în curând.