La sfarsitul saptamanii trecute, Oana, impreuna cu regizorul serialului, Petre Nastase, a mers la ultimele negocieri cu cei de la Prima TV, acestia fiind de acord sa difuzeze pelicula inspirata din viata vedetei, cu toate conditiile impuse de pretentioasa actrita. Surpriza, insa! Pe holurile televiziunii, Zavoranu s-a intalnit chiar cu “prietenul” ei cel mai bun: Serban Huidu!.

Cum nici unul, nici altul nu se astepta la aceasta intrevedere de zile mari, mai-mai sa faca apoplexie. In stilu-i caracteristic, “Querida” a sarit la gatul lui Huidu, apostrofandu-l cu replici usturatoare. Asa cum era de asteptat, nici “carcotasul” nu s-a lasat mai prejos, servindu-i Oanei o lunga serie de cuvinte grele.

Dupa zeci de injuraturi si insulte, scandalul, la care au fost martori cativa angajati ai televiziunii, a culminat cu replica sotiei lui Pepe: “Nu vi se pare ca aici miroase a rahat?”, a povestit ea, miercuri, la emisiunea “Agentul Vip”, de la Antena 2. Cei prezenti nu si-au dat seama, initial, la ce a facut aluzie Zavoranu. Insa ea s-a grabit sa-i lamureasca, spunandu-le ca era vorba tocmai despre Serban.

Insa disputa nu s-a incheiat aici: cei doi s-au revazut si in parcare, unde s-au sicanat, blocandu-si, reciproc, masinile. Chiar daca nu a fost de fata, Gainusa a sarit si el in aparearea colegului sau: “Daca Oana vine la Prima, e clar ca trebuie sa ne luam talpasita!. O sa-i pregatim un vestiar special, sa-si agate noii sani, eventual, dotat si cu multe sertare. Ii urez multa bafta si o sa-i facem un "catar", dupa cum spune ea, de bun-venit“, a declarat acesta, pentru Click!

Desi a facut public incidentul, Zavoranu inca nu confirma 100% contractul cu Prima TV: “Lucrurile se vor lamuri peste cateva zile”, ne-a declarat vedeta. La acelasi post de televiziune Oana urmeaza sa prezinte si o emisiune de divertisment, pe care si-o va produce singura.

Integral in Click.