„O data ce devii persoana publica, n-ai decit sa-ti asumi statutul de celebritate“, iti recomanda binevoitorii. Atentia exagerata pe care ti-o acorda presa si publicul e parte din „pretul pe care trebuie sa-l platesti“. Uneori te oboseste, ca doar esti si tu om si nu reusesti intotdeauna sa te arati ca scos dintr-o cutie, pe deasupra amabil, si dragut, si bine dispus, la orice ora din zi si din noapte. Notorietatea iti deschide usi si chiar iti gidila orgoliul, dar iti creeaza si un pogon de neplaceri. Cum ar fi sa afli despre tine, din ziare, ca ai avut o tentativa de sinucidere, ca ai divortat, ai facut trotuarul ori ti-ai schimbat orientarea sexuala? Citeva dintre vedetele pe care presa nu le ocoleste au realizat pentru noi un „top 3“ al celor mai gogonate stiri care s-au scris despre ele prin ziare si reviste.

Andreea Marin Banica: „Ca am operatii estetice, cea cu gropitele din obraji fiind apogeul; ca voi naste la Paris; ca am fost impotriva unei campanii umanitare cind chiar ziaristii au verificat si au aflat ca familia mea a donat 10.000 de euro in contul de card al mamei fetitei ce avea nevoie de ajutor“.

Teo Trandafir: „S-a scris ca eram indragostita in facultate de un student arab, iar cind m-a parasit, am dat buzna la frigider si atunci m-am ingrasat. O alta, ca m-am dus in Tara Sfinta sa-mi desfund trompele. A treia, ca m-am casatorit cu Domn’ Profesor in secret si, cea mai recenta, ca am adoptat un baietel, Andrei, si-l descriau pe copil cu lux de amanunte“.

Oana Zavoranu: „Pe locul 1 e stirea din «Cancan» ca am vrut sa ma sinucid cu distonocalm, apoi ca m-a batut Pepe de mi-a rupt vreo doua-trei coaste, in «Atac», si ar mai fi ca am operatii estetice la ochi, nas, urechi. Una de la «Libertatea» a scris ca mi-am luat grasime de pe burta si mi-am pus pe glezne, de parca femeile vor glezne groase, nu subtiri“.

Serban Huidu: „Ca am o amanta la Cluj. Ulterior am facut de comanda redactia respectiva, «VIP», cu ajutorul unei vidanje. «Atac» a constatat ca eu si Misu mergem la un salon intim de masaj. E adevarat ca salonul e pe strada pe care locuieste Misu, dar trecem prin fata lui, nu prin el. Si ca sintem patronii Kiss FM. Am vrea noi, dar nu-i asa“.

Integral in Cotidianul.