'Zana Surprizelor' a fost atat de convingatoare in rolul ei din filmul american 'A Beautiful Life', incat producatorii au inclus secventele respective in reclama productiei si pe site. Atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica jr, alaturi de care a jucat in film, sunt prezentati pe site-ul oficial al peliculei impreuna cu actorii principali.

Proaspata mamica vizeaza o noua colaborare intr-un film peste Ocean, despre care momentan refuza sa vorbeasca. Fumeaza, se imbraca provocator, ucide si vinde droguri. Acestea sunt activitatile zilnice ale personajului interpretat de Andreea Marin in filmul 'A Beautiful Life'. Andreea Marin si Stefan Banica jr au filmat, vara trecuta, la Los Angeles, alaturi de celebra actrita de origine chineza Bai Ling.

Vedeta mai are o oferta de la Hollywood

Fiindca prestatia celor doi romani a fost foarte buna, producatorii le-au solicitat acestora CV-uri pentru a le realiza cate o prezentare pe site-ul filmului alaturi de actorii principali. Astfel ca, de cateva zile, alaturi de Bai Ling si Jesse Garcia, pe site se afla si fotografiile cu Andreea Marin si Stefan Banica jr, prezentati cu cele mai importante momente din cariera lor de pana acum.

Integral in Libertatea