Candidatura pe lista civica la functia de consilier la Primaria Romei a romancei Ramona Badescu a starnit multe controverse, dar si cateva fantezii atat din partea electoratului, cat si a "colegilor" din politica. Intr-un interviu acordat publicatiei "Corriere della sera", in data de 18 martie a.c., vedeta de televiziune de origine romana a fost intrebata cum comenteaza atitudinea fostului premier al Italiei, Silvio Berlusconi, fata de incercarea femeilor din showbiz de a intra in administratie. "Eu nu le-as pune pe starlete sa candideze, as face alte lucruri cu ele", a fost fraza lui Berlusconi care a trezit discutiile feministelor din Peninsula.

Diplomata, cu atat mai mult cu cat candideaza alaturi de alianta din care face parte si partidul fostului premier, Ramona a evitat sa se arate ofensata si a oferit o replica glumeata: "Ma mir ca mai are timp sa faca si alte lucruri, pe langa cele pe care le face deja".

"Nu m-am simtit insultata de ce a spus Berlusconi pentru ca am simtul umorului si stiu ca, la randul lui, e un tip glumet. E un mare admirator al sexului frumos, dar a ajuns la un nivel la care isi permite sa glumeasca, chiar si asa, mai deocheat. Dar eu il cunosc de mai mult timp si stiu ca e un barbat sarmant si cu mult bun-simt. Eu cred ca a spus-o doar asa, de dragul dialogului, iar eu am raspuns la fel", ne-a declarat, in exclusivitate, Ramona.

Integral in Cancan.