Dupa ce au asigurat-o ca vor prelua proiectul "Razbunarea Oanei", bosii televiziunii au eliminat-o de la masa negocierilor, fara stirea ei. Joi, aproape de inchiderea editiilor, departamentul de PR al postului de televiziune Prima TV a emis un comunicat de presa prin care anunta faptul ca negocierile cu Oana Zavoranu au fost sistate.

Argumentul venea chiar din partea presedintelui Prima TV, Christoph Buerge: "Modul explicit in care doamna Zavoranu comunica si comenteaza public diferite subiecte nu reflecta stilul postului Prima TV si, ca urmare, nu vad posibilitatea unei colaborari. Ii dorim succes cu acest proiect".

In mod surprinzator, Oana Zavoranu a aflat cu stupoare despre eliminarea de la masa negocierilor, din gura reporterilor CANCAN. "Nu stiu absolut nimic despre acest lucru. Am vorbit aseara cu regizorul serialului, Petre Nastase, si m-a anuntat ca maine (n.r. - azi) sau cel tarziu luni mergem sa ne intalnim cu directoarea Veronica Cristescu, sa punem la punct ultimele detalii inainte de semnarea contractului. Daca, intr-adevar, negocierile au fost intrerupte, va fi nasol. In acest caz as declara razboi postului Prima TV", a declarat Oana.

Integral in Cancan.