Potrivit publicatiei americane US Weekly, la Hollywood ploua cu gemeni. Dupa ce isi consacra ani intregi carierei, celebritatile hotarasc intr-un anumit punct al vietii sa isi ia in serios si “meseria” de parinte. Insa se pare ca asteptarile le sunt rasplatite indoit si nu se trezesc cu un copil, ci cu doi. In aceasta categorie se incadreaza actritele Julia Roberts, Marcia Cross si, mai nou, Jennifer Lopez.

Desi in cazul cantaretului Sean Combs, pe numele de scena P. Diddy, nu se poate spune ca era pregatit sa intemeieze o familie, fiind cunoscute la Hollywood escapadele sale amoroase, frumoasa sa sotie, Kim Porter, i-a daruit doua fete, gemene. Micutele, in varsta de un an si doua luni, “cu o simpla privire topesc inima tatalui lor”, dupa cum declara chiar artistul, care mai are doi baietei.

Cuplul format din actorii Angelina Jolie (32 de ani) si Brad Pitt (44 de ani) are trei copii infiati si o fetita biologica, Siloh, in varsta de doi ani. Acum, frumoasa vedeta e iar insarcinata si de data aceasta va avea gemeni. Conform unui prieten de-al cuplului, citat de publicatia americana Touche, cei doi vor avea o fetita si un baietel.

Jennifer Lopez este si ea proaspata mamica de gemeni, dupa eforturi disperate de a ramane insarcinata. Vedeta a nascut la sfarsitul lunii trecute un baietel si o fetita. Gemenii sunt primii copii ai divei latino in varsta de 38 de ani. Tatal bebelusilor, Mark Anthony, mai are trei copii dintr-o casatorie anterioara. Gemenii se numesc Max si Emme.

Integral in Libertatea.