Chiar daca gurile rele au tot vorbit despre incultura pe care copiii oamenilor de afaceri o nutresc din plin, se pare ca, celebrul cuplu de oameni bogati Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc incearca sa fie in pas si cu obiectivele culturale ce se intampla in oras. Astfel, cei doi si-au facut aparitia la spectacolul Lacul Lebedelor ce a avut loc, aseara, la Sala Palataului.

Opt bodyguarzi pentru cuplul prezidential

Elena Basescu si-a trimis intai garda de corp, in jur de opt bodyguarzi care au stat la fiecare intrare a Salii Palatului vizualizand orice miscare. Apoi, la diferenta de o jumatate de ora au aparut si cei doi amorezi, care au fentat intrarea incoltita de catre paparazzi pentru a nu fi observati.

Cei doi au asistat la tot show-ul, Andrei Hrebenciuc fiind impresionat de spectacolul Lacul Lebedelor organizat de Music Management impreuna cu asociatia Dracula. Imediat dupa spectacol, acesta a declarat:

„A fost un spectacol fascinant. Si eu si Elena am fost uimiti de performanta vedetelor Teatrului Balsoi si mie personal mi-ar placea sa se organizeze mai des spectacole de acest gen, de inalta tinuta aristica si cu artisti autentici, in Romania. Mi s-a parut interesant ca publicul a primit cu succes aceasta invitatie, iar Sala Palatului a fost neincapatoare. Iata inca un argument pentru faptul ca romanii inca apreciaza arta si valoarea culturii”.

Atac