Revista americana Star va publica in numarul din aprilie un articol cel putin socant. Se pare ca simpatica Katie Holmes nu ii mai poate face fata lui Tom Cruise, a stilului sau de viata si a clacat.

Jurnalistii sustin ca au zarit-o pe actrita iesind dintr-un restaurant si ca arata extenuata, palida, slaba, fara vlaga. "De-abia daca a schitat un zambet si ne-a facut cu mana inainte de a iesi pe usa din spate. Odata ce a ajuns afara, am vazut o Katie confuza, care de-abia se tinea pe picioare si care a trebuit sa se sprijine de tocul usii pana la venirea body-guard-ului", a declarat un paparazzi.

O sursa a declarat pentru Star ca vedeta are niste dureri teribile de cap, care o fac sa vada negru in fata ochilor si sa lesine. O alta problema ar fi faptul ca Holmes a slabit foarte mult. Se pare ca tanara mamica se simte presata sa slabeasca si este obsedata de cure.

Aceeasi revista sustine ca vinovatul este nimeni altul decat Tom Cruise. Energia lui debordanta este istovitoare pentru cei care nu sunt ca el, in plus Katie trebuie sa se ridice tot timpul la nivelul asteptarilor.

"Katie nu doarme suficient si nu a mai facut-o de luni intregi. Este obosita si secatuita de stilul ciudat de viata al lui Tom. Stau treji pana dupa miezul noptii, el are o energie incredibila, iar ea nu ii poate face fata", a declarat o sursa.

Integral in Romantica.