Ca un om calculat ce este, Silviu Prigoana se gandeste la toate, chiar si la ziua in care va spune "Adio!" acestei lumi. Ca sa fie sigur ca dupa ce moare, o sa aiba ce manca pe lumea cealalta, afaceristul si-a facut parastasul de 40 de zile inca din timpul vietii. La masa au fost chemate cam 80 de persoane, apropiati si rude ale "defunctului" in viata.

"Parastasul a avut loc la Bucuresti, ca aici am do-miciliul si nu la Gherla, orasul meu natal. Am avut si bocitoare, care m-au plans jumatate de ora. Am decis sa-mi fac parastas inca din timpul vietii pentru ca nu am incredere ca dupa ce voi muri, copiii mei se vor ocupa de asta", ne-a spus miliardarul. Meniul servit mesenilor a fost 100% romanesc, iar din acesta nu au lipsit bucatele preferate ale "raposatului". "Nu am avut fructe de mare, pentru ca in Bucuresti nu exista mare", ne-a mai marturisit Silviu Prigoana.

Integral in Cancan.