Decizia brusca pe care Cristi Chivu si logodnica sa, Adelina Elisei, au luat-o in privinta schimbarii firmei care le va organiza nunta ascunde o poveste mult mai complicata decat lasa cei doi sa se intrevada. Desi toata presa informase ca de eveniment se ocupa firma Bouquet Events, acum trei zile, fotbalistul a postat pe blogul sau o informatie potrivit careia agentia care va prelua nunta este Bucharest Arena.

Intre viitorii miri si cea care se ocupa initial de organizarea nuntii, Ioana Sucu, nu a existat niciun conflict declarat pe fata, insa e clar ca ceva s-a intamplat. La originea ciudatei despartiri sta, se pare, chiar viitoarea mireasa a lui Chivu.

Cu cateva saptamani inainte de a face public anuntul prin care au desemnat o alta agentie sa se ocupe de nunta, Adelina a purtat discutii cu mai multe firme, prin spatele Ioanei Sucu. Surse neoficiale sustin ca viitoarea mireasa a lui Chivu a participat chiar si la cateva vizionari de aranjamente speciale (mese, decor floral etc.) prezentate de agentiile Cochet si Bonmariaje, care lucreaza cu Bucharest Arena, firma care detine drepturile la Palatul Stirbei. Mai mult, cand a incheiat intelegerea pentru inchirierea Palatului, Adelina le-a spus responsabililor locatiei ca nu colaboreaza cu nicio firma, desi o insarcinase pe Ioana Sucu sa se ocupe de nunta inca de acum cateva luni.

Cancan