Iubesc sexul. Primele fantezii sexuale le-am avut la 10 ani“, spune Janet Jackson, care a declarat razboi „ipocriziei sexuale“ americane, cu noul sau album, recent lansat pe piata internationala. „Discipline“, cel de-al zecelea album din cariera, o urca pe Janet in fruntea topurilor muzicale si in preferint ele criticii, succes bine-venit dupa rezervele cu care au fost primite ultimele ei doua albume.

Cantareata, in varsta de 42 de ani, declara ca „scopul“ noului sau album, „Discipline“, este de a „elibera lumea americana de tabuuri, mai ales de cele sexuale. „Multa lume ma crede naiva si inocenta, dar eu ma dau in vant dupa sex. La varsta de 10 ani aveam deja fantezii sexuale. Este important pentru mine sa vorbesc despre sex, mai ales in America aceasta pudibonda“, declara Jackson, citata de revista „Vanity Fair“.

Primele care au acceptat provocarea artistei par a fi asociatiile care sprijina drepturile minoritatilor sexuale din America. Considerata o sursa de inspirat ie, Janet Jackson va fi premiata de catre Gay&Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), la cea de-a noua gala Annual GLAAD Media Awards, cu Premiul pentru Avangarda.

Integral in EvZ.